פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים אתמול הייתי בראיון עבודה וקיבלתי את הציור הזה צריך לחבר את כל הזוגות מספרים (1 ל-1 2 ל-2 3 ל-3) בלי ששום קו ייפגש עם קו אחר, כמובן שאסור לצאת מהמסגרת או לעלות על המלבנים של המספרים אני לא הצלחתי ולפי דעתי המצב הזה לא אפשרי. רציתי לדעת אם אולי מוחות אחרים יצלייו לעלות על זה תודה!
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים מצורפת תמונה עם הפיתרון.אפשר לשאול באיזה מקום עבודה נותנים שאלות כאלה?ומה עוד שאלו אותך?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים לא הייתי קורא לזה ישר (למרות שזה סוג של תרתי משמע כי בשאלה אין פיתרון עם קווים ישרים ) אלא בכיוון של "חושב מחוץ לקופסא". אין פה קשר לישר במובן של בן אדם הגון וכדומה.
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים מחבר חזק ארמגדוןאני לא בטוח שמותר לי להגיד איזה חברהאני רק יגיד שזה היה למשרת QA במתם חיפהעוד שאלות שהיו:ידוע שעץ גדל כל יום פי 2אם ידוע שהוא הגיע למקסימום שלו ביום ה-365 באיזה יום הוא היה בחצי מהמקסימום?יש לך 1000 מנורות לכל מנורה יש מתגבמצה ההתחלתי כולם סגוריםאדם ראשון עובר ונוגע בכולם (מדליק)אחרי זה עובר עוד אדם ונוגע בכל מנורה שניהואחד זה עובר עוד אדם ונוגע בכל מנורה שלישיתאיזה מנורות יהיו דלוקות בסוף?
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים יש לך 1000 מנורות לכל מנורה יש מתגבמצה ההתחלתי כולם סגוריםאדם ראשון עובר ונוגע בכולם (מדליק)אחרי זה עובר עוד אדם ונוגע בכל מנורה שניהואחד זה עובר עוד אדם ונוגע בכל מנורה שלישיתאיזה מנורות יהיו דלוקות בסוף?אם ב"נוגע בכל מנורה" הכוונה למכבה אז כל המספרים הראשוניים חוץ מ3?אם לא.. אז כולן
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים לא.תחשוב על זה ככה:מספר הפעמים שנוגעים בנורה ה-i הוא מספר המחלקים של i. לדוגמה, בנורה השישית נוגעים 4 פעמים, כי ל-6 יש ארבעה מחלקים (1,2,3,6).עכשיו תחשוב באיזה נורות נוגעים מספר זוגי של פעמים (מה התנאי על i), ובאיזה נורות נוגעים מספר אי זוגי של פעמים.
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים מחבר אם ב"נוגע בכל מנורה" הכוונה למכבה אז כל המספרים הראשוניים חוץ מ3?אם לא.. אז כולןבהתחלה כולם כבוים, האדם בראשון מדליק את כולם.עכשיו אם מישהו נוגע בהם והם היו דלוקים הוא מכבה אותם ואם היה כבוי אז הוא מדליקיעני כל נגיעה או מדליקה או מכבה
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים כולן יהיו דלוקות כי האדם הראשון כבר הדליק את כולן? ;Dשכחו מזה, לא שמתי לב שיש דף שני לתרד הזה :-)
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים כמו ששניצל רמז, יוצא שרק הנורות באינדקסים ריבועיים נשארות דלוקות (לכל שאר הנורות יש כמות אי-זוגית של מחלקים). שאלות נחמדות. יש עוד?
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים מחבר כמו ששניצל רמז, יוצא שרק הנורות באינדקסים ריבועיים נשארות דלוקות (לכל שאר הנורות יש כמות אי-זוגית של מחלקים). שאלות נחמדות. יש עוד? אתם טועים זה 1 דלוק ואז 3 לא 3 כן עד הסוף היו עוד שאלות אבל שקשור לתוכנה מבסוט עליך ארמגדון מלא אנשים שהבאתי להם לא הצליחו לפתור את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.