עבור לתוכן

Blacksite Area 51

Featured Replies

פורסם

נתקלתי במשחק הזה במקרה והופתעתי לראות שאין שום ת'רד עליו בפורום.

משחק שכאמור לא הצליח במיוחד בגלל העלילה הג'נרית וחוסר המקוריות הן בסינגל והן במולטיפלייר, אך אחרי הצצה בכמה סרטונים - אני חייב לנסות את המשחק בגלל הגרפיקה ומנוע הUNREAL שנראה טוב במיוחד דווקא בכותר הזה.

מצד שני - שמעתי על מספר לא מבוטל של אנשים שאהבו את המשחק באותה הרמה שאחרים שנאו אותו.

איך המשחק עובד על מחשב "חביב" לימים שלנו:

עד שאני לא אשחק בו אני לא אזרוק מילים, אבל מהסרטונים הוא נראה מתחרה לא רע לCRYSIS מבחינה גרפית, והוא הרבה פחות כבד ממנו.

פורסם

אל תתן לסרטונים לבלבל אותך... המשחק ממש לא קרוב לקרייסיס

פורסם
  • מחבר

האם הוא זכה לתואר "האכזבה של 2007" באופן מוצדק? אני פשוט חושב אם שווה לי להוריד לקנות אותו... ;D

מהסרטונים - הלחימה בתולעי ענק נראית מרהיבה במיוחד... ;D

פורסם

יותר כמו האכזבה של העשור...

פורסם
  • מחבר

בהחלט מבאס..

פורסם

מה הקטע של לרוקן חצי מחסנית לראש של האויב כדי להרוג אותו? ואיך שההוא שיחק נראה כאילו אפשר לא להתחבא כי צריך לבזבז עליך עשרות מחסניות כדי שיהרגו אותך.

פורסם

הוא ממש לא מתחרה לקרייסיס אבל בפני עצמו הוא משחק לא רע.

סיימתי אותו לפני חצי שנה ודי נהנתי ממנו.

פורסם

הוא ממש לא מתחרה לקרייסיס אבל בפני עצמו הוא משחק לא רע.

סיימתי אותו לפני חצי שנה ודי נהנתי ממנו.

1+

קצת הגזמתם!גם אני שחקתי לפני שנה בערך המשחק בסך הכל בנוני + ציון סופי 70~75 ולא בגלל המשחק אלה רק בגלל שראיתי יותר טובים :)

פורסם
  • מחבר

מחקתי את המשחק 15דק' לאחר ההתחלה. :-\

פורסם

מחקתי את המשחק 15דק' לאחר ההתחלה. :-\

זה רק מראה לי כמה שאתה בן אדם של משחקים כמו קריסיס או כול אוף דיוטי 15דקות זה לא מספיק בשביל לפסול משחק!

צריך לפחות 45 דקות יש הרבה משחקים שמתחילים \ נראים חלש בהתחלה ואחר כך משתפרים פלאים.

פורסם
  • מחבר

זה רק מראה לי כמה שאתה בן אדם של משחקים כמו קריסיס או כול אוף דיוטי 15דקות זה לא מספיק בשביל לפסול משחק!

צריך לפחות 45 דקות יש הרבה משחקים שמתחילים \ נראים חלש בהתחלה ואחר כך משתפרים פלאים.

העלילה הריקנית, הלינאריות, ההרגשה של "משחק שלא סיימו ושיחררו לפני הזמן", הבאגים המעצבנים.. הספיקו לי ה15-20דק'. לפחות ניסיתי! :lol:

סיימתי הרבה משחקים שנפלו מCOD וקרייסיס, אבל המשחק הזה באמת הצדיק את כל הדיבור עליו.

פורסם

דווקא לפי מה שאני זוכר היו כמה שלבים שכן נהנתי גם מהגרפיקה וגם מהמשחקיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים