עבור לתוכן

הבדלים בין "גיימר" לרגיל.

Featured Replies

פורסם

בזק בינלאומי על תשתית בזק 5מגה ביט. (ניתוב חבילה רגילה וגיימר)

בדקתי על שרתי משחק, הורדה, אתרים, שיתוף קבצים ועוד. ומה שניתן להסיק הוא שהם מנתבים את המשתמשים הרגילים בדרך הכי מזוויעה שיש והתוצאה היא פינגים גבוהים ומהירות הורדה נמוכה ביותר.

חשוב לי לציין שעל פי בזק פינג תקין לאירופה הוא עד 340. (חהחה, זה מה שנאמר לי בשיחה עם התמיכה שלהם לפני שקניתי "גיימר")

גועל נפש.

ljzzfmnjguom.png

פורסם

זה לא שפינג של 340 זה "תקין" זה שהוא לא "לא תקין".

לרוע המזל זה מספר גבוה אבל הגיוני לשרתים בחו"ל. השאלה אם זה לכל השרתים באירופה או רק לכמה ספציפים? יכול להיות שלשרת מסויים יש להם ניתוב חרא. הם לא עוברים שרת שרת ועושים ניתוב אופטימלי. הם מנסים לעשות ניתוב כמה שיותר טוב לכמה שיותר אנשים. תמיד יהיה כאלה שיסבלו מסידור כזה.

גם גיימר לא מבטיח לך פינגים נמוכים. זה יותר בגדר שמועה שנפוצה על הגיימר. אומנם לגיימר יש בד"כ ניתובים יותר טובים אבל לא תמיד והם גם לא מבטיחים לך ניתוב יותר טוב. מה שהם מבטיחים בגיימר זה עדיפות בזמן עומס --- כשלכולם יעלו הפינגים בגלל עומס שלך ישארו יציבים. זה הדבר היחיד שמובטח בגיימר. כל השאר זה בגדר "ננסה".

פורסם
  • מחבר

זה לא שפינג של 340 זה "תקין" זה שהוא לא "לא תקין".

לרוע המזל זה מספר גבוה אבל הגיוני לשרתים בחו"ל. השאלה אם זה לכל השרתים באירופה או רק לכמה ספציפים? יכול להיות שלשרת מסויים יש להם ניתוב חרא. הם לא עוברים שרת שרת ועושים ניתוב אופטימלי. הם מנסים לעשות ניתוב כמה שיותר טוב לכמה שיותר אנשים. תמיד יהיה כאלה שיסבלו מסידור כזה.

גם גיימר לא מבטיח לך פינגים נמוכים. זה יותר בגדר שמועה שנפוצה על הגיימר. אומנם לגיימר יש בד"כ ניתובים יותר טובים אבל לא תמיד והם גם לא מבטיחים לך ניתוב יותר טוב. מה שהם מבטיחים בגיימר זה עדיפות בזמן עומס --- כשלכולם יעלו הפינגים בגלל עומס שלך ישארו יציבים. זה הדבר היחיד שמובטח בגיימר. כל השאר זה בגדר "ננסה".

לכל השרתים מחול עם ניתוב רגיל. לכן קניתי "גיימר". וכעת הפינג שלי נורמאלי (לא נמוך אלא כמו שהוא צריך להיות עם ניתוב נורמאלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים