פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים כל הזמן מופיעה לי ההודעה הזאתבין אם אני עושה BOOT דרך הביוס ובין אם אני מנסה להתקין דרך גירסה אחרת של WIN לדוגמה XPתודה למי שיוכל לעזור[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים אתה יכול להוריד את התוכנה מהאתר הבא:http://www.memtest86.com/download.htmlתריץ את התוכנה על מנת שתבדוק את הזיכרון במחשב העם הוא תקין ב100 אחוז או לא?
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים מחבר הרצתי את התוכנה על פי כמה מדריכים שיש ברשתלא נמצאו שום ERORSיש עוד משהו שאתם חושבים עליו?
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים מחבר לא מקוריאבל מדובר על דיסק שהותקן ממנו בעברונוסו עוד כמה גרסאות שונות..
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים לא מקוריאבל מדובר על דיסק שהותקן ממנו בעברונוסו עוד כמה גרסאות שונות..בשנייה הזאת נעלת את הדיון.אסור לדבר בפורום הזה על תוכנות לא חוקיות והורדות.ביי ביי
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים הייתה לי מתישהו בעייה דומה עם התקנת vista אשר פתרתי שהתקנתי בסופו של דבר מדיסק און קי.תנסה אולי זה יעזור לך.
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים תבדוק את הHD בעזרת תוכנת הניטור של החברה (נמצא בסטיקי בפורום אמצעי אחסון) יש לי הרגשה שזאת הבעיה
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים מחבר אני אבדוק את זה בכל מקרה GILOMAN אני זוכר אותך מאתר אחר <LH> אני טועה?
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים מה בדיוק שגיאה שאתה מתקין ישר מ CD ?אתה בטוח זה אותו שגיאה כמו בתמונה שלך ?.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר עשיתי בדיקה להארד דיסקאין שום בעיהוכן זה אותה השגיאה שאני מנסה להתקין מהדיסק דרך הBOOT בביוסוגם שאני מנסה להתקין דרך הXP
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים בספריה windows\panther תחפש לוגים בשםsetupact ו setuperr אולי כתוב שמה מה סיבה של כשלון התקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.