עבור לתוכן

בעיה בהתקנת והפעלת WIN 7.

Featured Replies

פורסם

לפני כשנתיים מחשב עם לוח אם של אינטל PealsCreek 667 DDR2 G31, ומעבד Core 2 Duo E6320 1.86GHZ 1066.

התקנתי מערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט WIN 7 לפני כשבועיים ורכשתי כרטיס מסך של innoD GeForce 9400GT 512MB, וכאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה אני מגיע להתקנת המערכת החדשה, אני נתקל במסך כחול (Blue Screen). ניסיתי להוציא את כרטיס המסך שלי ולהפעיל דרך כרטיס המסך שמובנה על לוח האם, וככה זה כן עובד. החלטתי לקחת את כרטיס המסך לבדיקה במעבדה של אייבורי ולאחר הבדיקה שלהם נמצא כי כרטיס המסך תקין. ובאייבורי טוענים כי יכול להיות שמדובר בתקלה בלוח האם.

האם ישנה תקלה גורפת בלוחות האם הללו כשמדובר בהתקנת WIN 7? במידה וכן מה ניתן לעשות, ובמידה והתשובה היא לא - האם ניתן לפתור את הבעיה הזו או שאני צריך להחליף לוח אם?

הורדתי את העדכון מהאתר היצרן של כרטיס המסך, אך זה עדיין לא נותן לי להתקין את כרטיס המסך כי הוא לא מחובר. איך בכל זאת ניתן למצוא איזשהו פתרון? האם למישהו זה גם קרה?

פורסם

קודם כל שלב ראשון תחזיר את הכרטיס מסך חזרה למקומו במחשב

אחר כך תוריד דרייברים מעודכנים מהאתר של NVIDIA

www.nvidia.com

ואז תראה אם ממשיך ה blue screen

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה.

קודם כל, Master-S תודה רבה רבה לך על ההיענות הכל-כך מהירה (מעיד על מקצועיות האנשים שיש בפורום הזה). אבל זה לא עוזר שאני מחבר את הכרטיס שנית כי בעצם אין לי מערכת רק בלו סקרין (BLUE SCREEN).

אז מה שעלה בדעתי לעשות זה עדכון ביוס (BIOS). לאחר העדכון שערך כ-5 דק', כיביתי את המחשב והדלקתי אותו עם כרטיס המסך. וזה עובד. אז הפתרון נמצא. שוב תודה רבה לך אח יקר Master-S על ההיענות שלך.

ותודה גם לאייבורי שהחליפו לי את הכרטיס בחינם מ8600 ל9400 כי הוא היה עדיין באחריות. :xyxthumbs:

לילה טוב לכם! אני מרגיש מסופק!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים