עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם של AMD ומעבד של AMD...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לאור יציאת הDX11 חשבתי לשדרג את המחשב שלי ואני צריך יעוץ...

אוקי אז נתחיל המערכת שיש לי עכשיו היא..

CPU; INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ

MOTHERBOARD; ASUS P-35 P5KR

GPU; HD4890 VAPOR-X 1GB

ברצוני לשדרג למערכת הבא :

Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray

M4A785D-M PRO AM2+, AM3, 785G, DDR2 1066, VGA ATI HD4200, HDMI

HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

כמובן הכול מחנות KSP.

מחיר כול המערכת היא 2365 עם יכולת של חריגה ב-200 עד 300 שקל לא יותר

השאלה שלי היא העם כדי לי לשדרג או שעדיף כבר לעשות OC למערכת שלי ורק לקנות כרטיס מסך חדש?

תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף לי תודה :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי תבצע אוברקלוק למעבד וזה הכל. אתה גם לא צריך להחליף כרטיס מסך.

אף פעם לא כדאי למהר ברכישה כשכבר יש חלקים שעושים את העבודה, כי תמיד בעתיד יצאו דברים טובים יותר. לכן כרגע אתה יכול להסתדר עם מה שיש לך ואת התקציב שהתכוונת להשקיע - תשקיע מאוחר יותר ותקבל דברים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך אבל תגיד איך מבחינת המעבד הוא טוב או לא או שעדיף את הCORE I7 860

למה אני לא ממש מבין במעבדים מבית AMD.

פורסם

מה הקשר ל-i7-860? הוא לא שקול אליו, אפילו לא במחיר. אבל כן, גם ה-i5-750 וגם ה-P2X4-955 הם מעבדים טובים.

.. אבל את דעתי כבר רשמתי.

פורסם

המעבד שציינת i7-860 עולה (באחת החנויות שבדקתי) בסביבות 1500 ש"ח והפנום 955 בסביבות 900 ש"ח. הפרש במחיר של 65% מאידך ההפרש בביצועים הוא בסביבות 5% לכל היותר לטובת ה860. תעשה את החשבון שלך. ה955 וה965 שקולים פחות או יותר לi7-750 (הוא נמצא ביניהם בהפרשים זניחים בביצועים)

לגבי מעבדי AMD באופן כללי, הם מעבדים מצויינים. במערכות דסקטופ אינטל מחזיקה בכתר הביצועים אבל AMD לא הרחק מאחור. מה שטוב הוא שב-AMD מודעים לכך ולכן המחיר נמוך יותר, מה שעושה את המוצרים שלהם מצויינין מבחינת עלות/תועלת. (אגב, גם הכרטיס הגרפי שלך הוא AMD).

עכשיו לשאלה המקורית. אם המטרה שלך משחקים אתה לא צריך לשדרג כרטיס מסך ואתה לא צריך לשדרג את המעבד. תעשה לו טיפה אוברקלוק ויש לך מערכת משחקים מעולה. בטח עדיפה על שלי (ראה במפרט) בזכות כרטיס המסך החזק מאד שיש לך.

פורסם
  • מחבר

נניח ואני קונה את 965 עם לוח אמ של ג'גהביט אני יוכל יותר מאוחר לשדרג למעבד דגל חדש מבית AMD ?

והלוח המדובר הוא :MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGB

פורסם

אכן, בתושבת AM3 יהיו לך אפשרויות שדרוג טובות בעתיד (ב-2011 למעבדי AM3+ כנראה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים