עבור לתוכן

מחשב חדש התנגשות כונן קשיח וצורב IDE ועכבר USB שלא רוצה לעבוד

Featured Replies

פורסם

אהלן קניתי לסבא שלי היום מחשב וכמה דברים מוזרים קרו.

אז ככה מה יש לנו, כונן SATA חדש לא מפורט מזוהה, כונן IDE ישן עם חלונות XP מזוהה, צורב DVD IDE מזוהה , הכל טוב ויפה , אז שני הקשיחים מזוהים אם הם מחוברים ביחד, ההתקנה הישנה של חלונות עולה והכל מצויין אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים משום מה ... מוזר, מחבר את הצורב על אותה הצמה בגלל שיש רק חיבור IDE אחד על הלוח אם החדש ואז זה רושם שזה לא מזהה כלום חוץ מהכונן SATA החדש שאין עליו עדיין כלום, אשמח לשמוע איך אני יכול להתגבר על הבעיה המוזרה גם של הכוננים שמחוברים על אותה צמה שיהיו מזוהים וגם על הבעיה המוזרה של זה שהעכבר והמקלדת לא עובדים, שניהם USB...

תודה ויום טוב

פורסם

לגבי הזיהוי נראה לי שאתה צריך להגדיר נכון בביוס.

לגבי הUSB אם כל אחד עובד בנפרד ולא ביחד זה נראה כמו בעיה של UNDERVOLTING . אין מספיק מתח

תוודא שהספק נותן מתחים בתחום של 5% ממה שצריך

וקרא היטב את הספר של הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

הכונן הקשיח והצורב לא מג'ומפרים ושאני נכנס לביוס ששניהם מחוברים הם בכלל לא מאותרים, לא מופיעים בביוס, כל אחד בנפרד כן מזוהה.

בקשר לעכבר והמקלדת הם לא עובדים גם בנפרד.הספק הוא ספק 400W ג'נרי, אבל המערכת היא מערכת נורא חלשה של לוח אם שני קשיחים וצורב, לא אומר להיות פה משהו מטורף, דבר נוסף הוא שהספק הוא 20 פין ועל הלוח יש 24 פין . לפי מה שבררתי זה לא כזה קריטי אלה רק במקרים של OC, בעליה של המחשב הלד של העכבר כל הזמן דולק עד שחלונות עולה , ברגע שזה קורה הלד כבה .

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים