פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים יש לי XP PRO.בנייד, אני צריך ללחוץ פעמיים רצוף Alt+Shift כדי לעבור שפה.זה מעצבן מאוד.אתמול פירמטתי את המחשב בבית ופתאום אני רואה שהבעיה נמצאת גם בו.יש איזו הגדרה שאני לא יודע עליה?תודה.נ.ב. זה קורה רק בדפדפן. בנייד - אקספלורר 8 ובבית 7.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים Control Panel > Regional and Language options > Languages > Detailsאיזה שפות יש לך שם? תוודא שיש לך רק שתיים (עברית ואנגלית).
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים גם אצלי אותה תופעה ב XP HOME + SP3 בשילוב עם IE7 \ IE8בשני מחשבים שונים.אצלי Alt+Shift לא מעביר שפה גם אחרי יותר משתי לחיצות,ורק מספר רב של לחיצות באטרף עובד (או כמובן שינוי שפה ע"י לחיצה על האייקון בטסקבר).יש הרבה דיווחים על בעייה זו בחיפוש בגוגל, אבל לא מצאתי אף פיתרון שעזר.הפיתרון שלי - לזרוק את IE לפח הזבל, ובמקומו FF + התוסף IE-TAB לאתרים לא מפותחים.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מחבר ידידי, לא צריך אטרף של לחיצות.צריך לעשות את זה פעמיים רצוף כמו דבל-קליק.ALT לחוץ, ופעמיים SHIFT במהירות.ומסקנתך לא נכונה. צריך לפתור את הבעיה. לא לברוח ממנה ;D
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים יתכן כי מקור הבעיה אינו קשור דווקא ב IE.גיליתי כרגע שהחלפת שפה אינה אפשרית (או דורשת שתי לחיצות רצופות על Alt+shift)אם לפני כן אני מקליק על ה Task Bar.קליק נוסף על ה desktop מתקן את המצב והחלפת שפה עובדת כראוי,וכל זה כאשר IE בכלל לא מופעל.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים יכול להיותש אתה לא רואה אותם חזותית אבל הadd-ons עדיין מופעלים. תבדוק במצב של without add-ons ותנסה שוב.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים בדקתי גם במצב No Add-ons והבעיה קיימת.אצלי כאמור זה בכלל לא תלוי ב IE , קליק על ה- טסק בר ו- Alt+shift שמאלי לא מעביר שפה,קליק על הדסקטופ והתקלה נעלמת.מעניין אם גם אצל roeesnir זה עובד כך ?
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים היי, גם לי יש את הבעיה וניסיתי לשחק עם כל מה שאני מכיר. מישהו מצא כבר פתרון לדבר המעיק הזה?
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר אני מציין שהבעיה היא רק בתוך הדפדפן עצמו.בשורת הכתובת, הכל בסדר גמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.