פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מדובר על הנתב שמשלמים עליו 1.90ש"חאני מתלבט אם לקנות אותו או לא...השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב מבחינת טווח קליטה, מהירות העברות.תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים אם אני לא טועה , הוא מדבר על Dlink 2760U. אין לי אותו אישית , אז לא אוכל לתת לך חוות דעת עליו.אם תרצה , הנה קצת פרטים טכניים עליו, מהאתר של Dlink ישראל - לחץ כאן
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר אם אני לא טועה , הוא מדבר על Dlink 2760U. אין לי אותו אישית , אז לא אוכל לתת לך חוות דעת עליו.אם תרצה , הנה קצת פרטים טכניים עליו, מהאתר של Dlink ישראל - לחץ כאןבידיוק זה הנתב, מישהו יכול להביא איזושהי התרשמות + איזה נתב היה לו לפני הנתב הזה ומה גודל השיפור מבחינת מהירות, קליטהתודה
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים תתרחק ממנו כמו אש. עושה המון בעיות.לדוגמה : http://sf.tapuz.co.il/shirshur-20-136042824.htmאפשר למצוא דוגמאות נוספות בגוגל
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים לפי הדיון שהביא זה שמעלי מבינים שיש בעיה איתו אבל גם שהיא הסתדרה (עדכון קושחה)אני אוכל לתת חוות דעת אני הולך לקחת אותו היום
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים עדכון קושחה שאמור לצאת.לפי האתר של בזק הוא עוד לא יצא.תוכל גם לעדכן לקושחה מקורית של Dlink אבל במקרה שיקרה משהו אתה תאבד אחריות / לא תקבל תמיכה
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים עדכון קושחה שאמור לצאת.לפי האתר של בזק הוא עוד לא יצא.תוכל גם לעדכן לקושחה מקורית של Dlink אבל במקרה שיקרה משהו אתה תאבד אחריות / לא תקבל תמיכהאפשרי להוריד ולעדכן דרך הגרסה של DLINK ואז כשתצא הגרסה מבזק אז לעדכן אליה ?כי אם כן אז שווה לקחת הימור
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים היי, מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגרסה המקורית של Dlink לראוטר הזה? אולי יש למישהו את גרסה 1.11 של בזק, שלפי ידיעתי היא האחרונה? תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים זה אמור לעבוד , אך אני לא בטוח.חכה לעצת מומחים בענייןלגבי הורדה של הגירסא המקורית - לא מצאתי לינק
פורסם 2009 בדצמבר 1116 שנים היי, מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגרסה המקורית של Dlink לראוטר הזה? אולי יש למישהו את גרסה 1.11 של בזק, שלפי ידיעתי היא האחרונה? תודה. אני שודרגתי על ידי בזק ל- 1.11
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים גבר שלח לי תמונת מסך כי כשאני מתקשר לבזק הם אומרים שאין להם עוד את הגרסה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.