עבור לתוכן

החורף הגיע - מחפש המלצות למעיל עור

Featured Replies

פורסם

עזבו שטויות, קחו מעיל צבאי ותהיו מוגנים מהקור ומהרטיבות ב-100%. :xyxthumbs:

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פירוש בעיברית לטראנצ' זה חפירה כמו חפירה של הצבא קרי שוחה .

פורסם

עזבו שטויות, קחו מעיל צבאי ותהיו מוגנים מהקור ומהרטיבות ב-100%. :xyxthumbs:

כן תיקח לעבודה מעיל צבאי ?

חוץ מזה יש כמה סוגים של מעילים שקימים בצהל ולא סוג אחד

פורסם

בתור רוסי מצוי, המעביר את החורף עם מעילי עור כבר 10 שנים. 3 מעילים שונים, ואף אחד מהם לא נהרס מה"גשם" בארץ.

פורסם

האמת גם אצלי, ולא המים לא עוברו דרך המעיל והוא מגן יופי נגד רוח\גשם

פורסם
  • מחבר

בתור רוסי מצוי, המעביר את החורף עם מעילי עור כבר 10 שנים. 3 מעילים שונים, ואף אחד מהם לא נהרס מה"גשם" בארץ.

האמת גם אצלי, ולא המים לא עוברו דרך המעיל והוא מגן יופי נגד רוח\גשם

אם אפשר לשאול, באיזה תקציבים המעילים שלכם?

פורסם

פליז יכול להיות פתרון מעולה! :xyxthumbs: (מחממם טוב, דק ולא עבה ומגושם, זול יחסית והוא סינטטי ולא סופח מים) להגנה של מעבר לזה אפשר לשים גם מגן ניילון שכזה כפי שתיארו מקודם.

פורסם

האמת אין לי מושג, זה מעיל שאבא שלי קנה אותו בברה"מ לפני הרבה זמן, זה מעיל הודי :|

אבל לא היתי מהמר שהוא בשיא האיכות. אם יש לך H&O אתה יוכל להסתכל שם, ראיתי שם כמה וכמה מעילי עור שנראים לי טובים

פורסם

שימו לב כי "החוק" אוסר היום על מכירה של מוצרי ביגוד שעשויים מבעליי חיים, קרי- עור ופרווה. לכן המעיל שאתה מעוניין לקנות הוא לרוב יהיה עשוי מעור סינטטי (אאל"ט הסינטטי לאחר מכת מים טובה מתחיל להלבין ולהיתקלף, או שמא זה עור אמיתי ואני מתבלבל? :s05:).

פורסם

סינטטי וגם אמיתי תלוי בעובי .

פורסם

שימו לב כי "החוק" אוסר היום על מכירה של מוצרי ביגוד שעשויים מבעליי חיים, קרי- עור ופרווה. לכן המעיל שאתה מעוניין לקנות הוא לרוב יהיה עשוי מעור סינטטי (אאל"ט הסינטטי לאחר מכת מים טובה מתחיל להלבין ולהיתקלף, או שמא זה עור אמיתי ואני מתבלבל? :s05:).

huh? איזה חוק?

פורסם

כנראה אתה מתבלבל כי סינטטי אמור להיות טוב במים -אבל גם לא יצא לי לראות מעיל עור שמתקלף

מאבד מהיופי כן אבל לא מתקלף

בטח ברוסיה מכרו להם מעילים דמוי עור והם חושבים שזה עמיד במיים :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה בסדר, בישראל הגשם הוא רק דמוי גשם והחורף הוא דמוי חורף אז זה משתלב מצויין.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, בישראל הגשם הוא רק דמוי גשם והחורף הוא דמוי חורף אז זה משתלב מצויין.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים