עבור לתוכן

בעיה בהורדת המשחק dungeons and dragons online

Featured Replies

פורסם

זו ההודעת שגיה שאני מקבלת כשאני מנסה ללחוץ על הורדת המשחק.

"Your system is currently not allowing access into our servers. Check your Firewall and/or security software settings and try again. Visit the help page or contact us at downloader@pandonetworks.com for further assistance. "

[attachment deleted by admin]

פורסם

את יכולה לנסות את הדברים הבסיסיים:

* כדי לפסול את האפשרות שזה באמת הפיירוול, תבטלי אותו רק לצורך ההורדה.

* אם אתה עובדת עם נתב- תנסי להשים את המחשב שלך על DMZ, או לחלופין לבטל את הפיירוול של הנתב רק לצורך ההורדה.

* אם הצעדים האלה לא עוזרים- לציית "להוראות היצרן" וליצור קשר עם התמיכה שלהם. זה בטוח לא יזיק. ::)

פורסם

בתרגום מופשט והסבר על זה

המערכת שלך לא נותן גישה למחשב שלך ליצור קשר עם השירות שלהם [ההורדות במקרה הנ"ל].

תבדוק אם ההגדרות הפירול שלך במידה ואתה עובד עם ראוטר או אם יש לך תוכנת פירוול שרצה ברקע [או הפירוול המובנה של וינדוס או תוכנה צד ג' שהתקנת].

כל הענין בעצם שאם פורט הגישה שלך להורדה מספרו לדוגמא 600 והפירול שלך חוסם את פורט הגישה אז יש תקלה בתקושרת.

או שבכלל אלו הגדרות אבטחה באותו תוכנית מדיה שאיתה ניסתה להוריד את הישום.

דרך איזה שירות את מנסה להוריד את המשחק<?

אם אין לך מושג אם יש לך פירוול או שיש לך ואת לא יודעת איך לפתוח איתו פורטים פשוט תכתבי איזה תוכנת הגנה רצה לך במחשב [תסתכלי ליד השעון שלך אילו סמלים מופיעים +את יכולה לכתבו את דגם המודם שלך יש מצב שבתוכנה שלו יש גם פירוול].

אפשר בנוסף להיכנס לחיבורי הרשת ולראות אם על אחד האיקונים יש סמל של מנעול וזה מסמן שפירוול של מערכת ההפעלה פועל.

&קראי לאט ואם לא הבנת משהו אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

אני משתמשת בחיבור מודם של הוט ונטוויזן.

אין לי ראוטר=על חוטי.

אני משתמשת באנטי ווירוס NOD32 אין לי מושג איפה הפיירול שלו .

ובוויסטה אני גם לא יודעת איפה הפייראוול שלו.

אשמח לדעת איפה הפירואל שלהם.

תודה

פורסם

Start>Control Panel>Windows Firewall ושם תכבי אותו. מה-NOD32 פשוט תצאי.

תבדקי אם חומות האש הן הגורם המפריע ואחרי הבדיקה- תבעירי אותן בלהבות מחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים