פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים בבקשה מישהו יודע איך אפשר למחוק תקובץ הזה?הוא אומר שהקובץ יכול להיות מוגן או יישום משתמש בו...סגרתי הכל !!! כל מה שאפשר והוא עדיין לא נחמק אבל הקטע המעצבן זה שהוא מאיט את המחשב ברגע שאני לוחץ עליו או עובר בתיקייה שלושזה כונן.... (הוא נמצא בכונן ולא בשום תיקייה) אז הפרוסס של ה EXPLORER.EXE מתחיל להעביד את המעבד על 100 אחוז וזה מה זה מעצבן!!!!ובגלל שנראה לי שהאקפלורר הזה משתמש בו אז אני לא יכול למחוק אותו....ואגב הוא לא ירד בצורה נורמלית הוא גמר לרדת בלילה וזה לא הגיוני בכלל כי לא היו אנשים והאימיול לא מוריד מהר אף פעם.ברגע שאני לוחץ עליו הוא משהו הוא ישר מתחיל להעמיס על המעבד ואין לי מושג מה לעשות.... זה לא וירוס כי הנורטון היה קולט את זהו עשיתי סריקה.בבקשה עזרה...תודה
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים הוא התכוון שהדוס יכול לפתור לך את הבעיהאם אתה מפעיל את המחשב דרך דיסקט, אז אתה יכול למחוק קבצים עקשניים
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים מחבר אההההההה דוס!!! חחח לא הבנתי.... קראתי את זהה?דוס ולא ה - דוס יעני מחובר חחחח ;Dטוב בסדר איך עושים את זה שמה?בכל מקרה הצלחתי איכשהו למחוק את הקובץ הזה הוא הסכים להימחק אחרי כמה זמן...נכנסתי לשמה עם "עיון" של וינאמפ (סתם וינאמפ במקרה זה יכול להיות עוד אלף דברים) אבל זה במקרה...אז נכנסתי עם זה ובזמן שהאימיול פעל אז זה בכל זאת לא נמחק ולא הבנתי למה אחרי זה סגרתי תאימיול והוא נמחק.....[שלא תטעו האימיול לא היה פתוח בפעמים הקודמות] בכל אופן תודה לכל העוזרים (והעוזרות) ;Dנ.ב.תסביר לנו איך למחוק קובץ מהדוס...פשוט להיכנס לתיקייה עם הדוס ולמחוק? מהי הפקודה?
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים טוב אז ככה,אם אתה משתמש בווינדווס אקס פי ומה שהורדת הוא קובץ מסוג aviאז זה פשוט באג באקס פי שלא נותן לך למחוק את הקובץ וגורם למחשב לקרטע הפתרון הוא לגשת לרגיסטריrun-->regeditולהגיע ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSI D\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E} \InProcServer32 ואז פשוט למחוק את התיקיה InProcServer32ואז תנסה שוב למחוק את הקובץשנה טובה
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר אוקיי תודה רבה על התשובהאבל אני לא אנסה את זה..... (מסוכן קצת עם הרגיסטרי)בכל מקרה כבר הצלחתי איכשהו למחוק את אותו קובץ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.