עבור לתוכן

Ninja Blade-אחת ההפתעות הנעימות של התקופה האחרונה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מצטער מראש על כך שאני פותח דיון על משחק כלשהו ולא עושה דיון ראשי מושקע..לצערי אין לי טיפת זמן לעשות זאת כרגע..

אבל בכל מקרה,רציתי "להכיר" לכם משחק קטן ומגניב,שיצא לפני קצת יותר מחצי שנה לבוקס בלי הרבה רעש וצלצולים,יצא לפני כחודש למחשב באנונימיות כמעט מוחלטת..ניגשתי אליו בלי הרבה ציפיות או תקוות,מתוך סקרנות טהורה..ולהפתעתי גיליתי משחק קטן-גדול,כיפי,מרשים ועשוי טוב.

המשחק מרגיש לי כמו שילוב בין אונימושה ודוויל מיי קריי..האקשן מהיר,קליל ומהנה למדי,ומתובל בהרבה מאוד QTE-QUICK TIME EVENTS,אממה,שבניגוד לרוב המשחקים,שבהם הקטעים הללו מונוטוניים,משעממים,עלובים או סתם מייאשים-כאן ישנו שימוש בהן בכדי להציג סצינות אקשן מרהיבות שפשוט תענוג לצפות בהן,ומה שהופך אותן לעוד יותר קלילות ומהנות הוא העובדה שגם אם פספסת או טעית ברצף מסויים-אתה תחזור רק לתחילת הרצף,ולא לתחילת השלב/אלוהים יודע לאיפה כמו במשחקים אחרים..

לגיבור המשחק יש שלושה חרבות שונות,אותן ניתן לשפר,ובכך לקבל עוד מהלכים ותוספת נזק(הקונספט דומה מאוד לאונימושה,ועובד נהדר כמו באונימושה),ויש גם שלושה סוגי נינג'יטסו,שהוא מן נשק צד יעיל שכזה-כאשר גם כאן עניין השיפור תופס.

כמו כן,ישנם "חפצים" חבויים בשלבים,אשר איסוף כמה מהם יביא להעלאת החיים,הצ'י(יענו מאנה) ועוד איזה משהו ששחכתי..

בכל מקרה,הייתי יכול להמשיך לשבח ולספר כאן על המשחקיות והמשחק בכלליות,אבל מפאת חוסר זמן משולב עם חוסר הרצון לחפור,אני אסכם הכל לכמה שורות:

על אף הציונים הלא מרשימים שהמשחק קיבל,מדובר במשחק קליל,מהנה מאוד,שעובד היטב,ופשוט מביא פאן ועניין לשחקן,מה שהרבה משחקים שוכחים לעשות..ועם זאת מכיל מספיק עומק במשחקיות כדי לעניין לאורך זמן..

בקיצור,בשבילי היה מדובר בהפתעה נעימה מאוד,ואני ממליץ לכולם לתת למשחק הזה נסיון וסיכוי.

אגב,הנה ריכוז מידע(על גירסאת הבוקס,מכיוון שגירסאת המחשב,כאמור,שרויה באנונימיות כמעט מוחלטת)

http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/ninjablade?q=ninja blade

פורסם

משחק נחמד והכל אבל באמת יש בו כמה חיסרונות בולטים

המשחק הוא פורט די גרוע שבחשבים לא חזקים יעבוד לא טוב

למשחק יש בעיות FREEZE שקורות מדי פעם ללא שום סיבה

ומה שהכי מעצבן זה שהמשחק לא שומר עד שאתה עובר משימה וזמן ממוצע של כל משימה זה 50 דקות בערך ואם אתה יוצא באמצע המשימה צריך לעשות אותה מהתחלה

חוץ מזה המשחק נחמד ואני בטוח שיצא פאצ' שיסדר חלק מהבעיות הנ"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים