פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים אני מתכנן לבנות לי NAS עכשיו חוץ מהרעיון הברור שהוא היה ברשת חשבתי לעצמי למה שלא אני אקנה לי SSDלמחשב הראשי ושם תהיה עליו מערכת הפעלה והתוכנות וכל שאר הדברים כולל משחקים היו על ה NAS והתשובה הברורה היא מהירותגם חיבור GIGABIT LAN תומך בפועל ב 70MB שאומנם זה פחות או יותר קצב כתיבה של כונן ממצוע אבל על ה NAS היה מערך RAID 5 של 4 כונניםכך שהצפי שלי הוא בערך 200MB לכתיבה ו 270MB לקריאה ואת זה חבל להפסיד בגלל הצוואר בקבוק של ה LAN עכשיו אני יודע שיש אזשהי אופצייה לעשות USB בין שתי מחשבים הבעיה שUSB יותר איטי מLANולכן אני רוצה לדעת אם יש דרך יותר מהירה אולי באמצעות ESATA או אפילו אם קיים כבר USB3 בין מחשבים (כן אני יודע שזה ידרוש ממני לקנות כרטיסי PCI-E ל USB3)
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים מחבר לא הבנתי את הקשר שאלתי מה הדרך הכי מהירה להעביר בין שני מחשבים מידע (מבחינתי זה לא חייב להיות דרך רשת)
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים היום בבית אני לא חושב שתוכל לעבור את ה 1GB LAN זה המקסימום שתוכל להגיע אליועם SWITCH מתאים כבילה מתאימה ומרטיסי רשת מתאימים
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים מחבר היום בבית אני לא חושב שתוכל לעבור את ה 1GB LAN זה המקסימום שתוכל להגיע אליועם SWITCH מתאים כבילה מתאימה ומרטיסי רשת מתאימיםהבנתי שאם יש לי שני יציאות של 1Gb בשני המחשבים אני יכול לעשות TEAMING וכאילו לקבל רוחב פס של 2Gbידוע לך על משהו כזה ?
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים כן. אבל בדרך כלל משתמשים ב teaming בשביל load balance או redundancy ולאו דווקא אגרגציהאבל אתה בטוח שאתה רוצה להשקיע את הסכום עבור החומרה המתאימה?זה יכול להיות מאוד יקר
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים מחבר למחשב שלי יש שני יציאותאני הולך לקנות לוח אם משומש עםSOCKET775 שני יציאות 1Gb ותמיכה ב RAID ב 150 שחמעבד אני אקבל בחינם כרטיס מסך מעאפן גםההשקעה תהיה בספק כוח איכותי ומן הסתם ב HDהשאלה אם יש דבר כזה אגרגציה שנותנת לי בפועל 2Gb ממחשב למחשב
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים הטכנולוגיה קיימתhttp://www.intel.com/support/network/sb/cs-009747.htmהשאלה אם החומרה שלך מתאימה, הכרטיסי רשת הסויטצ' והכבילה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.