עבור לתוכן

גיבוי מספר מחשבים לכונן מרכזי ללא רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לדעתי הנושא קשור גם לגיבוי וגם לרשתות...אבל נראה לי שזה קשור יותר לפורום הנ"ל.

בעבודתי ישנם 6 מחשבים אשר מחוברים לרשת של מקום העבודה. לאחרונה בעקבות גניבת אחד המחשבים הניידים אשר הכיל חומר חשוב החליט מנהל הצוות להקים מערך גיבוי שבועי/חודשי(תלוי ברמת הסבילות של העניין).

הבעיה: מנהל רשת המחשבים אינו נותן גישה לשרת ובעצם אנו עובדים על דומיין-קלינט ולא בשיטת הWORKGROUP, מה שאומר שאני לא יכול לראות מחשבים אחרים ברשת.

מאידך ישנו מקום על השרת קבצים אשר נועד לתעבורת קבצים בתוך מקום העבודה אך לא נועד לאיכסון והוא מוגבל גם כן על פי שיטת העובדה שכל קליינט יוכל להתעסק רק עם הקבצים שלו ברמה הלוקלית של המחשב.

אני זקוק לגיבוי של לפחות 300 גי'גה מכל ששת המחשבים ביחד באופן אינקרידימלי.

מכיוון שאין ברשותי אפשרות לשים שרת NAS או כונן גיבוי אשר יהיה אפשר לשלוח אליו קבצי גיבוי אני חייב משהו אחר ברמה הלוקאלית, דהיינו דרך USB או חיבור רשת משני.

אפשר לקחת כונן של טרה ולהתחיל להריץ עליו קבצי גוסט או משהו דומה מכל מחשב פעם בחודש או שבוע, אבל זה מייגע וארוך ולא ממש פונקציונלי לאורך זמן בתור שיטת גיבוי.

האם יש לכם איזה שהוא רעיון או יישום או רכזת או רעיון איך לעקוף את ההגבלות רשת(לא, אני לא יכול להיות אדמינסטרטור) שיש לי.

אשמח לרעיונות או פתרונות.

טל

פורסם

חוץ מהרצה פיזית על כל מחשב בנפרד אתה די נדפק...

אתה צריך גישה למחשבים האלו, במקרה שלך NAS הוא הפתרון הכי מציאותי וטוב

פורסם
  • מחבר

על האופציה הזאת חשבתי, אבל כמו שאמרתי היא לא ישימה....

בטוח שיש איזה ישום שמאפשר לי להשתמש בתקייה של ההעברת הקבצים להארדדיסק שאני שם באחד המחשבים(Cבין אם פיזי או חיצוני), או לחליפין להשתמש דרך הרשת דרך קביעת כתובת עם סוג של NO_IP.

ביקשתי ראש קריאטיבי על גבול הקרימינלי...... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים