עבור לתוכן

כונן קשיח: WD WD5000AVVS או Samsung Spinpoint HD642JJ ?

Featured Replies

פורסם

שלום!

באפשרותי לרכוש מבין 2 דגמים של כונן קשיח ורציתי לשאול את דעתכם ... איזה מהם עדיף יותר?

שניהם חדשים באריזה וירכשו מאתר בחו"ל...

Westren Digital WD5000AVVS

500GB

זיכרון מטמון: 16MB

עלות: 45$ כולל משלוח.

Samsung Spinpoint HD642JJ

640GB

זיכרון מטמון: 16MB

עלות: 64$ כולל משלוח.

לגבי עצם ההבדל 640GB לעומת 500GB ... :

יש לי במע' מחשב הנוכחית דיסקים קשיחים בני איזה 3.5 שנים שעימם אני משתמש בשנים האחרונות...

(ממשק סאטה 1) W.D 120GB

HITACHI 80GB

אז חשבתי להשתמש באחד מהם במידה ואני אלך על ה-W.D 500GB.

יש דבר כזה שנקרא "ייעוד" הדיסק הקשיח? כלומר דיסק שמתאים יותר לאיחסון מוזיקה,סרטים ... וכזה המיועד לשמש לשימושי מחשב רגילים?

כי על ה-Westren Digital WD5000AVVS קראתי בפירוט שהוא מעולה עבור Desktop computers,עבור הקלטות וידאו ממוחשב,עבור DVR,וגם

IPTV boxes and media server manufacturers

כתבתי למוכר והוא אמר לי שזה דיסק קשיח המתאים ל"מגוון שימושים ובכללי מתאים מאד לשימושי מחשב רגילים כגון אחסון כל מה שמאחסנים על מחשב...תוכנות,מסמכים,מוזיקה,סרטים ועוד..."

מה עדיף מבין 2 ה- HARD DRIVRES?

נרא לי שהמחיר שהשגתי בעבור הסמסונג הוא לא כזה הרבה יותר זול לעומת המחיר בארץ...

בקיצור - אשמח לשמוע דעתכם...

איינני משתמש קצה...המחשב משמש אותי לאינטרנט , פה ושם הורדות מעטות , שימוש בתוכנות...

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

לבסוף קניתי את הכונן הנ"ל , כונן שנמצא במקרה בסטיקי של הכוננים הקשיחים המומלצים של ה-640GB!

Western Digital WD6400AAKS

עכשיו, רכשתי אותו במחיר ממש מצחיק ... 210ש"ח כולל משלוח...לכונן חדש!

פורסם

לבסוף קניתי את הכונן הנ"ל , כונן שנמצא במקרה בסטיקי של הכוננים הקשיחים המומלצים של ה-640GB!

Western Digital WD6400AAKS

עכשיו, רכשתי אותו במחיר ממש מצחיק ... 210ש"ח כולל משלוח...לכונן חדש!

נשמח עם תשתף איפה אפשר לקנות אותו במחיר כזה

פורסם
  • מחבר

בשמחה:

אני קונה ב-5-4 השנים האחרונות כמעט הכל ב-ebay.

לא היתה לי פעם אחת "נפילה" עם מוצר...הכל כמו שמתואר במכירה...חדש זה חדש - אין חוכמות.

זה משתלם מאד בהמון דברים, דווקא באלקטרוניקה ומיחשוב זה לא מגיע לחיסכון ענק למי ששולח לארץ עקב זה שהמיסוי על מוצרי קבוצה זו מאד ירד בשנים האחרונות.

אם יש לך כתובת בארה"ב - חיסכון ענקי!

למשל, קניתי גם מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 64BIT 2.93 BOX חדש ב-355ש"ח כולל משלוח - בלבד...בארץ הכי זול ב-ZAP זה: 603ש"ח

סביבות 45% פחות ממחיר הכי זול בארץ...

בקיצור ממליץ בחום למי שיש כתובת בארה"ב...!

פורסם

אני גם מזמין מ EBAY המון לא הבנתי איך זה עוזר שיש לך כתובת בארהב מי מביא לך את הציוד ? MUSTOP וכאלה ?

פורסם
  • מחבר

בוודאי שיש לי מישהו\הם שמביא\ים לי את מה שאני קונה ארצה.

אין יותר משתלם מזה...סתם עוד דוגמא: לא בגעתי בזמן הביתה...תיכננתי להספיק להגיע לקראת סיום מכרז על H.D חדש בקופסא של W.D בנפח 320GB דגם CAVIAR BLUE.

אני שמתי BID על 30$ וזה משלוח חינם ... לצערי לא הגעתי בזמן ומישהו זכה ב-32$ כולל משלוח (חינם).

איזה בעסה!!!

בקיצור - EBAY זה המקום הכי הכי זול בעולם (יותר מסין והכל...) לקנות בו...אבל למי שיש כתובת בארה"ב.

פורסם

זול זה טוב אבל יש מוצרים שעדיף לקנות בארץ מפאת האחריות. במערכת, כוננים קשיחים הם הרכיבים עם הסבירות הגבוהה ביותר לכשל, אחריות קרובה לבית ובכלל בארץ זה דבר טוב. ניצול אחריות ע"י שליחת המוצר לחו"ל עלול לגרום לך לשלם את ההפרש שחסכת [בקנייה בחו"ל] (בין אם באמצעות עלויות משלוח לבין אם ע"י הזמן המבוזבז).

פורסם
  • מחבר

כן....אתה צודק.

אולי אתה צודק בכך שיש חלקים\מוצרים ששווה לשלם את ההבדל רק מטעמי עיניין האחריות והשירות...

תודה!

פורסם

נכון, ויש לעומת זאת דברים שמאוד שווה להזמין מחו"ל כי הסיכוי שיהיה הצורך לנצל אחריות הוא קטן יותר (כמו מעבדים).

ובכיף.. :)

פורסם
  • מחבר

עוד דוגמא ל-ebay: אמש זכיתי בזוג זכרונות חדשים של GEIL...:

1GB + 2 GB ... סה"כ: 3GB ב-134ש"ח!

בהזדמנות זו...מה אומרים החלקים הנ"ל במפרט הזיכרון

1.8volt

240pin DIMM

תודה רבה!

פורסם

לא שייך לכאן, יש את פורום זיכרונות בשביל זה.

אבל בקצרה: מתח העבודה של הזיכרון (V), סוג הזיכרון השולחני (DIMM) ומספר הפינים של החיבור (240).

עוד שאלות בנושא בפורום זיכרונות בבקשה.

פורסם
  • מחבר

תודה,

אני אשאל מה זה אומר בפורום זיכרונות.

יום טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים