פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים זהו זו השאלה...התחלתי קצת ללמוד וזה ממש קל אבל אם כדאי ללמוד שפה אחרת למתכנת מתחיל כמוני אשמח לשמוע תגובותתודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים אומרים שבייסיק היא לא שפה טובה, כיוון שהיא מקנה הרגלי תכנות מוטעים. אני יכול להגיד לך שפסקל זו שפה שקל ללמוד אותה, והיא מהווה גם בסיס (קטן אמנם), ל-delphi.
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים מחבר האם בייסיק גם מקנה איזשהו בסיס לשפה אחרת....או שהיא פשוט מנותקת משאר השפות?
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים האמת qbasic עצמה, לא עבדתי עם זה ולמרות שהסתכלתי פעם על קוד שנכתב בשפה הזו אני לא זוכר כרגע ממש ככה שתשובה לגבי זה והרגלים קשה לי לומר. אבל מתראד שקראתי בעבר לגבי זה, ממה שאמרו היא לא טובה להקניית ערכים.מה שכן, visual basic למשל, שהיא שפה די פופולארית היום, מבוססת על בייסיק.
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים מחבר אני מתלבט מאוד מה כדאי ללמוד...ניסיתי לפני כמה זמן להתחיל ללמוד פסקל..ואני חייב להגיד שדווקא זה נראה יותר קשה מבייסיקאבל אולי אני אנסה ויזואל בייסיק..תודה רבה
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים לא. מונחה עצמים זה קונספט מסויים של תכנות.ניתן לתכנת משחקים גם בלי תכנות מונחה עצמים, ובעצם כמעט ואין קשר בין השיטה בה אתה מתכנת לבים מה שאתה מתכנת (רק שתכנות מונחה עצמים נחשב לעוצמתי ופשוט יותר)
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים אפשר ללמוד אותהזו לא שפה מי יודע מה קשהאבל פסקל יותר טובה ממנה בהקנית ערכי תכנות נכוניםאבלהבייסיק תעזור לך בחשיבה, תחדד לך אותה קצת, גם חשוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.