פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים המשחק הזה נחשב לנפילה לפי מה שהבנתי יש לכם המלצה למשחק יותר מהנה וגרפיקה יותר טובה?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים המשחק הזה נחשב לנפילה לפי מה שהבנתי יש לכם המלצה למשחק יותר מהנה וגרפיקה יותר טובה?לחכות עוד פחות מחודש ולקנות את cod: black ops
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אני עכשיו במשימה שאתה מתפעל אפאצי אני אמור לירות טילי הלפייר אבל שאני מנסה הוא אומר לי OUT OF RANGE וזה לא שאני יכול לשלוט במסוק ולהתקרב?....מדובר בבאג?...........:\תקוע שםעריכה" לא משנה הסתדרתי לא שמתי לב שכתוב ללחוץ על 4 בשביל לירותניסיתי עם העכבר הימני
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים ^^^חחחח, גם לי קרה אותו דבר...10 דקות אני מנסה להבין למה אני לא מצליח עד שנכנסתי להגדרות ובדקתי על מה צריך ללחוץ...
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים lol כנראה שאנחנו לא היחידים אנשים עסוקים יותר מידי בלשחרר את הטילים למי יש זמן לקרוא מה כתוב אגב אני חייב לציין שמדובר במשחק טוב הסיבה היחידה שאין מקום להתלהבות היא כי כבר ראינו כל כך הרבה משחקים בדיוק אותו דבר שכבר לא נשאר מקום להתלהבות אמיתית פה אבל הצד החזק במשחק זה האווירה הכללית הדיאלוגים הרצינות והראזילם יש הרגשה יותר אותנטית פה במשחק הזה ואגב לפי דעתי הגרפיקה טובה מאוד לא יודע מה אתה רוצים הנופים ממש מרשימים וגם האנימציות של הדמויות חלקות ומציאותיות כל האפגנים האלו רצים על ההרים ומקבלים צרור בגב צחוקים המשימה שמכתרים את הצוות שלך באיזה בית ומתקיפים אותך מכל הכיוונים עד שברגע האחרון מצילים אותך האפצים חבל על הזמן עשוי טוב
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים סימתי כרגע את הסינגל -חלש ביותר לא מספיק שזה חיקוי לCOD (ולא אני לא מעריץ של הסדרה -מאז COD4 היא ממוחזרת ) זה גם חיקוי לא כל כך מוצלח סינגל קצר עם כמה באגים דבילים ולא מחדש כלום גם מרגישים שעשו את זה במיוחד לקונסולות ולא לPC
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים ניסית לשחק בגירסת הקונסולות, היא אסון אחד גדול. זה כמו לשחק עם AIM BOT, שלא לדבר על זה שהמשחק לא יציב בכלל. אם יש משהו שקל יותר לעשות בקונסולות זה גירסה יציבה, זה לא שהם צריכים לחשוב בכל קונסולה על 100 מפרטים שונים...נכון שהוא הותאם לקונסולות אבל זה לא משנה את העובדה שגירסת המחשב פשוט הרבה יותר טובה.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים תיראו איזה "קסם " יש במשחק בחלק הזה חיל צריך לבוא אתכם ליתקדמות המשחק במקרה שהוא לא מגיע אין לכם איך לחזור אחורה -כי יש מחסום וכמובן אין לכם איך להתקדם במשחק יש כל מיני באגים מטומטמים כאלו
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים איך אני ישתפר בלי לדבר באנגלית ? בכל מקרה קבלו ביקורת די צולעת על הסינגל
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד..מה עושים???תודה
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים טילי HELLFIRE יורים עם לחיצה ארוכה על 4 וחוץ מזה יש באגים מוזרים שלא נותנים להיתקדם וצריך לעשות LOAD LAST CHECKPOINT או לצאת ולהיכנס למשחקוזה מעצבןאבל אני דיי נהנה מהסינגלפלייר לבנתייםנכון יש משחקים טובים ממנו אבל זה גם לא משחקים שיוצאים כמו SNIPER GHOST WARRIOR או כדומהסינגל בסה''כ מהנה.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים לא קרה לי איפלו פעם אחת שהייתי צריך לעשות LOAD LAST CHECKPOINT. ראיתי שגם ל GT היה משחק דיי חלק בביקורת בניגוד לאתרים אחרים שדיי התקשו עם באגים. כניראה עניין של מזל.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים לי היה מספר פעמים של LOAD LAST CHECKPOINT לא יותר מידי אבל עדין די מעצבן בכל מקרה לפי הבנתי הוציאו כבר טלאי שאמור לפתור חלק מהבעיות אבל בגדול כמו שאמרתי בביקורת -סינגל די בינוני ואני מאוכזב רק בגלל ההיפ הגדול שהיה למשחק גם הפירסומת שלו ניראת פצצה בפועל חיקוי בינוני של COD-וכן אני יודע שהסדרה MOH יצא לפני COD
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים יש לי איזה בעיה לא מובנת במשחקבמידה וחבר צוות שלי מת ואנחנו מגיעים לאיזה דלת או משהו פשוט לא קורה כלוםכאילו אם הבחור שמת לא חי אי אפשר להתקדם.. אני לא מבין מזה הטיפשות הזאתואני מוצא את עצמי מתחיל את המשימה שוב ואז עובר את הקטע הזה כי באמת החבר צוות היה חי ואז מישהו אחר מת ואני נתקע בדלת\שער במקום אחר..מה עושים עם זה לעזאזל איך אפשר לשחק ככה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.