פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר מה יועילו הביקורות...אם הן תהיינה טובות, תרכוש את המשחק?אם ההיפך, לא תרכוש?כל הכבוד להם קודם כל ששיחררו ביטא למשחק כי היום זה מצרך נדיר.המשחק לא גרוע אבל הוא גם לא טוב.אפשר להגדיר אותו כמוד חביב ל BC2 או כנסיון מיותר לזווג בינו לבין MW2אני כמעט בטוח שהמשחק לא יהיה כישלון כי EA יודעים לפמפם גם משחקים בינוניים מהנסיונות שלי בביטא המולטי הוא ברדק אחד גדול ואין בו שום דבר חדש שלא ראינו.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים זה באמת אחד המשחקים הכי לא מוצלחים שראיתי.ואני עוד יותר מופתע שזה מ-DICE.מסכנים אלו שעשו PRE-ORDER.מחיר מגעיל למשחק כזה גרוע.באמת מסכנים.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים שיחק בבטא בכלל או שאתה סתם אוהב לכתוב?הגרפיקה כל כך יפה וזה עושה את המשחק כיפילא דומה לBC2 ז אני לא מבין את כל השטויות של מוד לBC2 וכו...
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים לדעתי MOH לא מגרד את את הקרסוליים של BC2. המשחק נראה הרבה יותר תקוע, לא זורם, הצבעים 'מתים' כאלה. לא יודע. אני לא אהבתי את הבטא.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים אני לא יודע איך להגדיר את זה חוץ מ"צעד מגעיל" אבל יש ראיון על המולטיפלייר בGThttp://www.gametrailers.com/video/multiplayer-beta-medal-of/701927נאמר שם בפירוש ששלושת הנשקים שניתנים למי שיקנה את הLimited Edition לא יפתחו למי שלא רכש את הLE.כלומר הם לא UNLOCKS שנפתחים מראש וניתן לפתוח אותם כשעולים בדרגות אלא הם ספציפיים רק למי שרכש את הLE.יאמר "לזכותם" שהLE לא תעלה יותר מהגירסה הרגילה אבל זה מריח (רע) כמו ניסיון למכור את המשחק...
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים עם תגובות כאלה כדאי שאתה תתבגר.... הLE של BC2 לא נתן שום נשק שהוא "יתרון" על מישהו שלא קנה את הLE - זה ההבדל ...
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים שיחק בבטא בכלל או שאתה סתם אוהב לכתוב?הגרפיקה כל כך יפה וזה עושה את המשחק כיפילא דומה לBC2 ז אני לא מבין את כל השטויות של מוד לBC2 וכו...שיחקתי בבטא, הגראפיקה? אתה צוחק?אין בכלל מה להשוואות, ל-BFBC2 יש גראפיקה הרבה יותר טובה.הוא גם יותר מושקע ושיחקתי גם בבטא של BFBC2.המשחק לא זבל כמו MOH.שיחקתי שעה שעתיים ואחריי זה כבר נמאס לי.אם אתה אוהב את המשחק, בכיף.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים עם תגובות כאלה כדאי שאתה תתבגר.... הLE של BC2 לא נתן שום נשק שהוא "יתרון" על מישהו שלא קנה את הLE - זה ההבדל ...הLE של BC2 לא נתן הרבה אבל נתן יתרון קטן היה עלי את הAMMO BOX והHEAKTH PACK אבל בסופו של דבר היה אפשר לפתוח אותםלדעתי מה שעשו בMOH מסריחכי רק מי שקנה את הLE ייה לו נשקים ואחרים לא יוכלו לשחק איתם אף פעם.קיצר לדעתי הם עשו את זה ככה כי מכל הביקורות שהם ראו ברשת הם הבינו שסתם למכור את המשחק זה לא יעזור להם אז הם מכניסים איזה עוקץ קטן כזה בשביל למכור עוד כמה עותקים.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים ^^ התכוונתי שהוא לא נתן יתרון קבוע , היתרון הזה היה זמני... כמה זמן לקח לפתוח את הדברים האלה? חצי שעה במולטי?? וכן , זו בדיוק הנק' שלי , זה מסריח מאוד... בתכל'ס תיכננתי לקנות אותו בכל מקרה (וגם את BLACK OPS ) אבל עכשיו אני ממש לא בטוח שאני אקנה אותו...
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים כן הם נפתחים מהר וזה היה נחמד אבל זו לא באמת הייתה הסיבה שלי לקנות את הLE קניתי כי ידעתי שאני גם ככה יקנה וגודרי זה רק איזה 5000 נקודות אם אני לא טועה לפתוח אותם חח קיצר אני ממליץ בחום שמי שיש לו כבר BC2 שישאר איתו ולא יקנה MOH ולמי שאין BC2 ורוצה לקנות MOH תעשו טובה לעצמכם ותקנו במקום זה BC2
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים כל מי שיקנה את הגרסא המוגבלת של המשחק יזכה להיכנס לבטא של Battlefield 3.http://www.medalofhonor.com/blog/2010/07/battlefield-3-beta-moh
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים מחבר הם עושים הכל בשביל שאנשים יקנו את המשחק הזה אה?ומתי בכלל הוכרז BF3 ???שיהיו לי בריאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.