פורסם 2010 ביוני 2115 שנים spiidx117 מכוערים?שיחקת בכלל ב-BFBC2 שאתה מדבר? או שרק ראית Gameplay ולפי זה החלטת.מה שבולט ב-BFBC2 זה במיוחד הנשקים, השקיעו בהם גראפית הרבה.אל תמציא שטויות.יש לי את המשחק... הנשקים פשוט שמנים ותופסים חצי מהמסך לא לדבר שהם נראים כמו צעצוע
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים תשנו את ה FOV...זה ידוע שהמשחקים האלה מגיעים עם FOV כמו של KILLZONE 2 (נוראי ביותר, לא מבין מה יש למפתחות האלה ולה בקונסולות ה FOV כל כך מוגבל).
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר אחרי חצי שעת משחק מדובר בגירסת לייט של BF-BC2 הכל אותו דבר-סאונד,אנימציות,נשקים,משחקיותאין מצב שכיבה, רק כיפוף והירי בנשקים ללא רתע בכלללא אהבתי.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים אם מישהו לא אהב את המשחק ולא מעוניין לשחק בו יותר, אני אשמח למשתמש כי לא שיחקתי בו עדיין ואני ממש רוצה..עריכה: לא משנה, הצלחתי להשיג כבר.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים לא רוצה להיות Party pooper אבל..ראיתי עכשיו סרטון גיים פליי באורך של 15 דקות,ואת האמת אני לא מפותע מכלום,זה בדיוק איך שחשבתי שיראה. הנשקים נראים סגנון MW2,והמשחקיות עצמה היא כול כך BBC2 שזה כואב וגם מצחיק בו זמנית. אני רק טיפה עצבני ומאוכזב מהעובדה ש EA באמת מצפה ובונה על זה שהמשחק הזה ימכר היטב כמו שנמכר BBC2,אין כול מצב בעולם שאני הולך לקנות את זה,לדעתי עדיף כבר לשמור את הכסף ל BBC2 VIETNAM,אבל שוב,זאת רק דעתי. :
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים אתה לא PARTY P00PER, אתה מצטרף לדיעה הכללית שהצטיירה עוד מהגיימפלייס הראשונים של המשחק. ;D עריכה: זה קפץ עמוד אז.. אם מישהו רוצה לתרום לי ת'BETA KEY שלו לMOH אני אשמח.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים הצטיירה*ובנינו - אף אחד לא באמת יתן לך BETA KEY בלי שום דבר בתמורה, (הטיפוס הישראלי כמובן).ונראה לי שכבר חסמו את זה.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים אכן הצטיירה לא יודע מה חשבתי לעצמי. ;D וזה שאתה לא היית נותן לי KEY מצביע עליך כ"טיפוס ישראלי" כמו שאמרת. דבר בשם עצמך.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים הייתי נותן לך בכיף, אני לא בן אדם כזה. למרות שגם לי אין שום KEY, ככה שזאת הבעיה.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים לא כואב לי, אני ראיתי איך הולך המשחק גם בלי לשחק בו.סתם במקרה ו... אני לא אסרב לנסות אותו במו ידי, למרות שזה לא ישנה את העובדה שאני לא הולך לבגוד בCOD. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.