פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים ברצוני להתקין מערכת הפעלה נוספת על הארד דיסק מישניאיך אני עושה את זה ?כאשר ניסתי לעשות התקנה רגילה הוא לא זיהה את הארד דיסק השני, מדוע ?
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים מחבר איזה מערכת הפעלה ועל איזה דיסק קשיח?כרגע יש לי win7 הגרסה שניתנה בזמנו להורדהובצוני להתקין win 7 אורגחנלי ב דיסק קשיח פנימי רגיל שמזוהה כדיסק D
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים הכי קל (בשבילי לפחות) זה לנתק פיזית את הכונן הראשי ולהתקין את המערכת.לאחר מכן אפשר לבחור בביוס את דיסק הבוט הרצוי (ולהימנע מהתפריט המעצבן של בחירת מערכת ההפעלה).
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים יעלה - אבל מייד יתרסק.mounteddevices ב רגיסטרי יודעים איפו יש ה WIN וזה לא יתאים.במקום למשל ב rdisk(0)partition(1 ה WIN שלו יהיה במקום פיזי אחרrdisk(1) partition( 1 ו WIN שלו יגש לדיסק שחובר מחדש ולא זה שהותקן עליו. או בעברית WIN שלו במקום על C יהיה עכשיו למשל על D . וזה לא עובד.
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים תסביר מה זה ומתי זה "הוא לא זיהה את הארד דיסק השני" ?הדיסקים שלך הם IDE או סאטא ?
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים כשהתקנתי את WIN7 על כונן חדש, ואז חיברתי את הכונן שהיה עליו XP,WIN7 זיהה את הכונן החדש ומיפה אותו לכונן נוסף (כונן C כבר היה תפוס).כשהעלתי את XP היא עשתה את אותו הדבר עם הכונן שהיא לא הכירה.בכל פעם כונן C היה הכונן שעליו הייתה המערכת.
פורסם 2009 בדצמבר 415 שנים מחבר תסביר מה זה ומתי זה "הוא לא זיהה את הארד דיסק השני" ?הדיסקים שלך הם IDE או סאטא ?יש לי שני הארד דיסק, על 1 מותקן ה win על השני אין כלום, ברצוני להתקין win על הארד דיסק השני אך כאשר אינ מעלה את דיסק ההתקנה, המערכת מזהה רק את הארד דיסק הגדול שעליו מותקנת המערכת,שני הארד דיסקים הם sata
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.