פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים היי היקשתי פקודת netstat-nנפתח לי רשימה של מלא כתובות איי פיובצד כתוב time waitמה זה אומר?לפעמים כתוב לי גם establishמה זה?
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים הפרטים האלה מציינים את מצב החיבור בינך לבין כתובת ה-IP שאתה רואה ליד.ESTABLISHED אומר שיש חיבור פעיל ביניכם.TIME_WAIT אומר שהצד השני סגר את החיבור והמחשב שלך מחכה ל-timeout לפני שיגדיר את החיבור כסגור גם כן.
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים מחבר סגרתי את הדפדפן ובכל זאת ראיתי מלא כתובות כאלה עם טיים אאוטיכול להיות שיש לי טרויאנים במחשב או ספיי?כי הרגע פירמטי אז נראה לי קצת מוזר
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים לא זה לא אומר.קודם כל כשאתה מבצע NETSTAT חשוב לוודא שכל התוכנות שיש להם גישה לאינטרנט יהיו סגורות. שזה אומר.1.דפדפן או דפדפנים למינהם2.תוכנות שיתוף כגון אימיול וכדומה3.תוכנות העברת מסרים כגון סקייפ מסנג'ר וכדומה.ובעצם כל דבר שיש לו איזה שהיא גישה לאינטרנט. זה גם יכול להיות השרת עידכונים של WIN או של ה AV שלך שעובד ברגע.בדרך כלל TIME WAIT לא אמור לעניין אותה יותר מידי. ההתמקדות היא על ה ESTABLISH מכיוון ש ESTABLISH אומר שיש ברגע נתון חיבור פעיל במחשב שלך. במידה שיש לך מלא ESTABLISH ואין סיבה מוצדקת לכל כי אין תוכנות שעובדות ברגע אז אכן יש חשש לספייוורים.כדאי לך לבצע את הפקוצה בצורה הבאה:netstat -b -nככה את יכול גם לראות איזה אפליקציה משתמשת באותו חיבור. בדרך כלל את תראה הרבה שורות כשאתה גולש באתרים.מה שתעשה זה כבה את המחשב. כשהמחשב עולה תוודא שאין אף אפליקציה עם קשר לאינטרנט ברקע. לאחר מכן צריך כמה אתרים ברקע למשל 3-4 אתרים (לא משנה איזה) - הסיבה לכך היא שספייוורים רוכבים על גבי אפליקציות אחרות וזה מאין דרך לגרום להם להתחיל לעבוד. לאחר שפתחתה 3 אתרים חכה 2-3 דקות ואז תבצע את פקודת ה NETSTAT במצב תקין אמור להיות לך בין 0 ל 5 פחות או יותר ESTABLISH. אם אתה רואה ממש הרבה ESTABLISH אז תבדוק את המחשב מ SPYWARES.יש מגבן רחב של תוכנות לבדיקה.החינמיות מבינהם זה למשל 1.SUPERANTISPYWARE2.SPYBOTויש עוד כמה שאני לא זוכר.מקווה שזה עזר קצת
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים מחבר תודה רבהזה מאד עזר(-:כל תוכנות אצלי סגורותובדקתי עם ספייוור ולא מצא לי כלוםאבל בכל זאת אני רואה מלא establishאני מצרף פה תמונהתראו כמה פעמים זה רשם שפתוח האנטי וירוס (האדום avira)וכמה פעמים רשום הדפדפןמה הבעיה פה?השתמשתי בתכנה tcpview[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר ?ואגב אם נניח הכל סגור כולל תוכנות ופתחתי רק 2 אתרים בדפדפןאני אמור לראות רק 2 קישורי establish?כי אני לפעמים רואה 4-5ופתוח רק 2 דפיםאיך זה?ובבקשה אם תוכלו לראות את הקובץ שהעלתי בהודעה הקודמתכך נראה המסך שלי יש בו מלא establish
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים תשים לב שגם תוכנות שלא מתקשרות עם שום נקודות קצה מאזינות לתקשורת כדי להגיב.כאשר אתה גולש עם דפדפן לאתר אתה יוצר קשר לאותו שרת בכמה סנים ובנוסף לזה לכל התוכן שלא נמצא על השרת הזה כמו לדוגמא פריימים לשרתים אחרים או באנרים שלא מאוחסנים על אותו שרת וכד'.
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים מחבר אני סגרתי את כל התוכנות חוץ מאנטי וירוס וחלון דפדפן פתוחואני רואה בתכנה שפתוח איזה 70 דברים ורובם הם מהאנטיוירוססרקתי ספיי ולא מצאתי כלום רציתי לדעת עם מה שרואים בחלון שבתמונה שהעלתי זה תקין או שקיים חשש שהמחשב נגוע
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים שוב: תשים לב מה ה destination address של היישום. הוא לא מחובר לשום נקודת קצה אלא מאזין.
פורסם 2009 בדצמבר 516 שנים מחבר טוב אז ככה :עשיתי בדיקה עם המון תוכנות והמחשב שלי נקי לגמרי הוא גם אחרי פירמוטעיקר הבעיה היא שבאתרי בדיקת הורדה כמו בזק או 012 אני לא מוריד ברוחב פס המלא שליעשיתי ניסוי: פתחתי את תכנת tcpview ופתחתי חלון אחד של פיירפוקסבתכנה הוצג לי כאילו יש 7 אתרים פתוחים. פתחתי את אקספלורר ומוצג כאילו יש אתר 1 פתוחא. מה הבעיה פה?ב. מה הצעדים כדי לאתר את הבעיה של המהירות (יש לי 5 מגה וזה מורד על 520 kb במקום 610העלתי שני תמונות חדשות ניתן לראות שם את התכנה הפתוחה ואת החלון היחיד של הדפדפן פתוחכל שאר הדברים סגוריםתודה(-:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.