פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים יש לי בבית ראוטר של אדימקס.ויש לי כ. רשת של compex ולא יודע למה אבל אין לי קליטה טובה לראוטר ( לא יודע איך בדיוק לקרוא לזה ) המחשב והראוטר בערך במרחק של 7 מטר... יכול להיות שה כ.רשת לא טוב ? או שהוא פשוט לא קולט למרחק כזה ? או שהראוטר לא מגיע למרחקים כאלה ? אשמח לדעת מה לעשות ? האם אני צריך להחליף כ.רשת או ראוטר ?
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר הראוטר נמצא בתוך ממ"ד (אולי זה בגלל זה ?)כי במחשב נייד האינטרנט קולט דיי טוב ?!
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים אם כשהמחשב נייד נמצא איפה שהנייח ועדיין לנייד יש קליטה זה הכרטיס רשתבמקרה הזה יש לך שני אופציות1 לבדוק אם יש דרך לחבר לו אטנה יותר טובה2 להחליף את הכרטיס רשת ל 1 יותר איכותיבמידה ולשניהם אין קליטה אתה צריך לשפר את איכות השידור של הראוטר גם באותה דרך של להחליף לו לאנטנה יותר טובה
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים מחבר שמתי את הנייד והמחשב הנייח באותו מקום ולנייד יש קליטה טובה יותר..הכ.רשת כל הזמן מתנתק :\ ואני לא מצליח להבין למה .. לחבר אנטנה יותר טובה לכ.רשת ?איזה הצעות לכ.רשת אחר יש לך ?!איך משפרים את איכות השידור של הראוטר ? ואיפה אני יכול לקנות אנטנה חדשה לראוטר ?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים כמו שאמרתי אם לנייד שלך יש קליטה טובה באיזור של המחשב הבעיה היא בקליטה של הכרטיס רשת או שתחליף אותו הוא שתקנה לו אנטנה יותר חזקהאנטנות אפשר למצוא בחנויות מחשבים ו EBAY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.