עבור לתוכן

בעית הורדה מראפידשר

Featured Replies

פורסם

ביזבזתי את כל היום על הורדה מיסכנה אחת של 100MB. קשה להאמין, אבל זה מה שקרה. לא רק שהמהירות נמוכה במיוחד (בסביבת 30K), ההורדה נעצרת לחלוטין לפרקי זמן ארוכים, עד שהיא נתקעת לגמרי וזהו. עשיתי משהו כמו 10 ניסיונות ואף פעם לא הצלחתי להשלים את ההורדה. האם הבעיה בראפיד? או משהו במחשב? או ה-ISP חוסם את ראפיד? חשבתי פעם שהבעיה בגלל שאין לי חשבון פרמיום בראפיד ורכשתי מנוי ל-48 שעות. שום דבר לא השתנה, אותה מהירות דפוקה כמו שהייתה. שמתי לב שהמצב מחמיר אחרי שאני מוריד דברים כבדים בטורנט. האם יכול להיות שה-ISP מקצה נפח הורדות מסוים בחודש ואם אני עובר אותו, הוא חונק כל דבר שזז?

פורסם

איזה עירבוב בהורדות יש לך,ראפידשר זה ההורדה,בלי בעיות

פורסם

הבעיה שלך היא ראפידשר.

זה גם אצלי ככה, אני פשוט לא מוריד משם וזהו.

פורסם

ביזבזתי את כל היום על הורדה מיסכנה אחת של 100MB. קשה להאמין, אבל זה מה שקרה. לא רק שהמהירות נמוכה במיוחד (בסביבת 30K), ההורדה נעצרת לחלוטין לפרקי זמן ארוכים, עד שהיא נתקעת לגמרי וזהו. עשיתי משהו כמו 10 ניסיונות ואף פעם לא הצלחתי להשלים את ההורדה. האם הבעיה בראפיד? או משהו במחשב? או ה-ISP חוסם את ראפיד? חשבתי פעם שהבעיה בגלל שאין לי חשבון פרמיום בראפיד ורכשתי מנוי ל-48 שעות. שום דבר לא השתנה, אותה מהירות דפוקה כמו שהייתה. שמתי לב שהמצב מחמיר אחרי שאני מוריד דברים כבדים בטורנט. האם יכול להיות שה-ISP מקצה נפח הורדות מסוים בחודש ואם אני עובר אותו, הוא חונק כל דבר שזז?

מי ה ISP שלך?

פורסם
  • מחבר

ה-ISP זה אינטרנט זהב. אבל ניראה לי שהבעיה בראפיד. ניסיתי להוריד מאתר אחר וההורדה הייתה פחות או יותר בסדר.

פורסם

רבותיי ישנו הסבר פשוט לנושא זה... יש חברות אינטרנט אשר עושות תעידוף של תכנים. ז"א אתרי שיתוף, תוכנות שיתוף מוגבלות המהירות שלהם וכן

המהירות בעיקר בשעות היום הינה כזאת.

:nixweiss:

פורסם

רבותיי ישנו הסבר פשוט לנושא זה... יש חברות אינטרנט אשר עושות תעידוף של תכנים. ז"א אתרי שיתוף, תוכנות שיתוף מוגבלות המהירות שלהם וכן

המהירות בעיקר בשעות היום הינה כזאת.

:nixweiss:

יכול להיות אבל זה לא מסביר את ההודעות no more free download slots שמקבלים מראפיד והמהירות הנמוכה היא בערך באותם זמנים שההודעות מתקבלות כלומר מדובר בעומס של ראפיד ולא של ה ISP.

פורסם

מנסיון אין עומס של ראפיד,יש עומס במקום אחר,תשתית ,ספק

פורסם

גבר זה הספק 100%

יש לי את אותה הבעיה ויש לי פרימיום לחצי שנה בראפיד

אני מחובר דרך 012 וזה הם

התקשרתי אתמול וכמה תומכים חאפרים ניסו לערבב אותי בהאשמות שזה בעיה אצלי.. יש לי ספייווארים (מעניין שמהבדיקת מהירות דרך האתר שלהם הורדתי על מקסימום - אבל לא זה ספייווארים ...)

בשעות מסויימות שיש להם עומס הם פשוט חוסמים\מגבילים את האפשרות להוריד מהאתר הזה

אתמול אחרי שדיברתי עם שני תומכים שכמו שאמרתי הפילו את הבעיה עליי אז הרצתי כמה בדיקות

עשיתי סריקה עשיתי הכל ואז שכבר לא היה שום מצב שזה אצלי התקשרתי שוב ודיברתי עם התומך האחרון (לאותו יום) אמרתי לו שיש לי חבר שעובד אצלהם ושחבר שלי אמר לי שבזמן שהוא עבד כמה אנשים התקשרו ודיווחו על אותה הבעיה - מיותר לציין שהיא התחיל לגמגם ושם אותי על המתנה

כשהוא חזר הוא אמר לי שיש בעיה עם ראפיד ("רק הרגע הודיעו לי") - ברור אחי.. עכשיו אחד הבכירים נכנס והודיע לך ? ברור..

בכל אופן יום ראשון אני מתנתק ...כשהגבילו פורטים שהאימיול\טורנט משתמשים סתמתי...משחקים רשת..סתמתי

אבל הורדות רגילות ? זה כבר מוגזם ..שהחברה הזאת תיפול כבר אני מתחנן! שמישהו יעשה סטופ למחדל הזה!

פורסם

יש לי 2 דברים להגיד על הנושא של רפידשייר

אחד אל תוריד משם

אלא מאתרים חינמים אחרים יותר טובים שנותנים מהירות גבוהה לאורך כל היום כמו

MEGAUPLOAD

FILEFLYER

ULTRAUPLOAD

שנית הרבה ספקיות בארץ במשך שעות היום חוסמות או מגבילות אותו

אם אתה חייב אבל ממש חייב להשתמש ברפידשייר תנסה בערב/בלילה

מקווה שעזרתי

פורסם

grove -לאיזה ספק אתה מחובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים