פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים שלום. עשיתי איזה סרט ואני רוצה לצרוב DVDים ולהגן עליהם מפני העתקה.איך עושים את זה?אפשר לעשות את זה ברמת תוכנה?
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר חה חה חה...אני מתכוון ברמה פשוטה, שלא יהיה ניתן להעתיק את זה בצורה רגילה או עם Nero
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים אם אתה כבר אומר שאין הגנה לא נפרצת אז אולי אתה תוכל לעזור לי.יש לדודה שלי דיסק תוכנה שהיא קנתה, ואני לא הצלחתי לעשות לו קופי (לגיבוי כמובן).הוא אומנם היה מסייםאת הצריבה אבל כאשר הייתי שם את הדיסק הוא היה אומר לי להכניס את הדיסק בתוכנה.מדובר בBOARDMAKER SOFTWARE
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים וואי הייתה פעם תוכנה לזהות את ההגנה שיש על הדיסק... ברח לי השם שלה בכל מקרה תנסה עם אלכוהול 120%... תיראה מה יש עם באפשרויות של ההעתקה... יש שם משהו עם העתקה מדוייקת וכל מיני דברים כאלה שאמורים לדאוג שלא תסבול מהבעיה שיש לך
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים וואי הייתה פעם תוכנה לזהות את ההגנה שיש על הדיסק... ברח לי השם שלה בכל מקרה תנסה עם אלכוהול 120%... תיראה מה יש עם באפשרויות של ההעתקה... יש שם משהו עם העתקה מדוייקת וכל מיני דברים כאלה שאמורים לדאוג שלא תסבול מהבעיה שיש לך ניסיתי גם, ולא עזר חחח
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים ניסיתי גם, ולא עזר חחח נזכרתי! A-Ray Scanner http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Rip-Other-Tools/ARay-Scanner.shtml ברגע שזה יזהה איזה הגנה תוכל באלכוהול ליצור IMAGE בלי ההגנה... או לצרוב בשיטה שעוקפת את ההגנה... יש שם כל מיני שטויות באפשרויות... אחרי קצת קריאה שם באולי באינטרנט תצליח... במידה ולא תכתוב את שם ההגנה ואני ינסה לעזור לך לחפש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.