עבור לתוכן

לוח אם מצפצף עם זיכרון חדש!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה..

יש למישהו שמץ?

סליחה על החפירה ותודה על העזרה :)

פורסם

תבדוק בחוברת של הלוח או ברשת מה פשר הצפצוף. לכל צפצוף יש משמעות.

סביר שתצטרך לאפס את הביוס או להגדיר משהו שם..

מועבר לפורום תמיכה.

פורסם
  • מחבר

את הלוח קיבלת אין לי כלום שלו איפלו את השם שלו אני לא יודע..

לא רשום עליו שום דבר חוץ ATI RADEON XPRESS ו PCI EXPRESS

ושניהם זה לא השם שלו..

איך אני יכול לברר של איזה חברה הוא ומה מתאים לו ? (בלי להפעיל אותו כמובן)

מצאתי את החברה: PCPARTNER אם זה עוזר :/

פורסם

אין חברה כזאת, לפחות לא בתחום ייצור לוחות האם.

תחפש רצף אותיות+מספרים על הלוח, זה צריך להיות הכיתוב הכי בולט עליו - ותריץ חיפוש בגוגל לפי הכיתוב הזה.

כמו שכבר אמרו, צפצופים יכולים לבוא מאלף ואחת סיבות - זכרונות פגומים\שלא יושבים טוב היא רק אחת מהן. העובדה שהצפצוף היה שונה בפעם השניה (אחרי הרכבת הזכרון) מעידה על כך שהבעיה דווקא אינה בזכרונות.

בכל מקרה, אם אתה לא מוצא את שם הדגם, תנסה לנתק מהלוח כל מה שאינו חיוני עבור הביוס, כלומר כרטיסי PCI למינהם, כרטיס מסך (רק אם יש מובנה שיתפקד במקומו, כן?) ואפילו כוננים, ותנסה להפעיל אז. אם הביוס עולה, תכבה ותחבר את הרכיבים אחד אחד. היה לי בזמנו מחשב שעשה בעיות דומות, והתברר שזה בגלל כונן CD שהלך לעולמו וקיצר שם משהו.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את כול הכיתובים לא הוציא לי שום דבר שמזכיר לוח אם,שרשמתי את ה PC partner דווקא הראה לי לוחות אם דומים ו כמו שלי ביגלל זה ניראלי שזאת החברה..

ניסיתי את מה שאמרתה הוצאתי את הכל כולל חיבורים של USB השארתי רק זיכרון מעבד וספק ועדיין מצפצף.. אולי משהו שקשור למעבד? או שהלוח גמור וזהו?

חיפשתי עוד והחברה היא אכן PC partner חברה לכול דבר,

מצאתי אתר עם כול הפרטים על הלוח:http://www.devhardware.com/c/a/Motherboards/PC-Partner-ATI-Xpress-200-Review/1/

לפי מה שקראתי הלוח תומך בDDR2 עד 667 מגה ארץ ומה שקניתי זה 800 מגה ארץ יכול להיות שזת הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 15:18:19

אף אחד לא יודע אם הלוח מצפצף ביגלל מהירות שונה של מגה ארץ ?

בבקשה זה ממש דחוף. אין לי מחחשב כבר איזה חודש וחצי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים