פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה?האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים הסמסונג אמור להיות יותר טוב.בכל מקרה ההבדלים בין צורבים בימינו אינם משמעותיים.. ויש לך את הסטיקי צורבים מומלצים.
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים מחבר כמעט כל הצורבים שם לא מופיעים באף חנות.אני מציע שתחדשו אותו קצת וגם תוסיפו את הצורב שאני מציע פה.
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים אני חולק עליך. שוק הכוננים האופטיים (שאינם BR) כמעט ולא השתנה בשנים האחרונות. ברור שיש כוננים חדשים יותר אבל לא תמיד יש ביקורות עליהם כך שאנחנו נוכל לומר שהם אכן טובים מספיק בשביל להיות מומלצים.אישית אני לא ראיתי חנות שלא מוכרת את אף אחד מהכוננים המומלצים. אם תאמר לי באיזו חנות (או חנויות שאתה מעדיף) אתה קונה אז אני אנסה לעזור לך בנושא.
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר אני הולך לקנות מחשב בIQPC ואני לא ראיתי את כל הצורבים שיש בסטיקימלבד הASUS אבל לא נורא, אני ילך על הSONY כי הוא זול ונראה לי די טוב.
פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים דווקא ה-Asus המומלץ אינו נמצא שם. יש שם את ה-Pioneer DVR-115 ויש את ה-Samsung S223F יש גם את ה-GH22NP של LG בקיצור.. לא יודע מה עישנת אבל כדאי שתפסיק
פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים מחבר חחח צודק לא שמתי לב.בקיצור על איזה כונן אתה הכי ממליץ שיש בIQPC? הSONY שהצעתי אמור לעשות את העבודה?שוב אני רוצה שהכונן יהיה שקט, יצרוב ויקרא דיסקים במהירות ובאכותיות ושישאר חי הרבה זמן.
פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים מחבר מה ההבדל בינו לבין הSONY? הSONY ממש זול והוא עם X24 והפיוניר יקר והוא רק X20.
פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים ההבדלים אינם רק טכניים מבחינת יכולות (מהירויות, פורמטים, ביטסטינג וכדומה), אפילו שיתכן וקיימות כאלו. הביקורות של ה-Pioneer מצויינות ולכן אמרתי שתקנה אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.