עבור לתוכן

יש לי כסף לבזבז ואני לא יודע על מה...

Featured Replies

פורסם

פלשלייט

גאוני P:

• תגובות 37
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיקנה חלונות 7

וכל פעם לאחרים יופיע הכוכב אתה תהיה שמח שקניתה מצר מועלה.

פורסם

כמה תגובות

מה זה פלשלייט ???

לעקוץ אדם שלא לצורך זה לא לעניין.אם החבר רוצה להתפנק זכותו !!.מה יש מה זו הצרות עין הזו???

שיקח ויקנה מה שבא לו.הוא בא לפה להתייעץ איתנו לא לקבל הטפות מוסר.(אני מודע היטב לחיים ולהוצאות אני גר בשכירות ואם זאת מי שהחיים עוד

לו טפחו לו על הפנים זכותו להנות מהם !!!!!!!!!!).

לפותח התרד

אם אתה בשירות צבאי פסיבי (שמירה והרבה זמן אישי וכו)

הייתי ממליץ לך על נגן איפוד או משהו דומה להעביר את הזמן

אופציה אחרת היא חשיבה על החיים אחרי השירות

לימודים

שכירת בית

רכישת רכב

יציאת עם חברים.

כל אלה זה הוצאות.ועדיף אם אתה בתקופת שפע לשמור קצת.כי החיים דינמיים בערבית יש משפט שאומר "יום אסל יום בסל"

יום טוב יום רע.היום אתה על הגל מחר הגל עליך..

בתקופה טובה רצוי לשמור קצת בצד לתקופה לא ממש מוצלחת.לך תדע תכיר בחורה ותירצו לגור יחד לחתום חוזה...

הכל אפשרי.

מקווה שדבריי היו לעזר.

יום טוב. ;):hi:

פורסם

--

פורסם
  • מחבר

סוף סוף תגובות לעיניין

בהנחה שאחליט לא לקנות שום דבר,ואחוסך כל השירות שלי 500 שח כל חודש,עם איזה סכום כסף אני יכול לצאת בעוד שנתיים ותשעה חודשים לא כולל מענק השיחרור?

פורסם

תספור. תוסיף 500 +500 +500 וכן הלאה 33 פעמים.

פורסם

12 (חודשים בשנה) * 2 (שנתיים) = 24 + 9 (חודשים) = 33

500 (שקלים בחודש) *33 (חודשים) = 16500

פורסם

12 (חודשים בשנה) * 2 (שנתיים) = 24 + 9 (חודשים) = 33

500 (שקלים בחודש) *33 (חודשים) = 16500

וואו, איך עלית על זה?

פורסם

אני לא יודע אם אתה ציני, כי פותח הת'רד שאל ברצינות איך עושים כפל פשוט :-\

חן, כפי שאתה רואה, בסיום השירות שלך במידה ותחסוך את הכסף,

אתה תצא עם סכום נאה ותאמין לי הוא יהיה אף יותר חשוב ממה שנדמה לך כעת.

פורסם

תחסוך חביבי, תחסוך. במיוחד אם אתה מתכוון לעשות פסיכומטרי-->תואר. תאמין לי שאתה לא רוצה ללמוד ולעבוד ביחד.

אם אתה לא מתכוון ללמוד, אז אתה צריך כסף כדי לפתוח עסק\ דירה\ חתונה. אם באמת לא חסר לך כלום (כמו שזה נשמע) אז אין בעיה.

דרך אגב, אם אין לך מצלמה (במיוחד אם אתה קרבי) זו תהיה בחירה טובה. אתה לא רוצה לאבד 3 שנים מההכי משמעותיות שלך. אני פתאום גיליתי שאין לי תמונות בכלל מהטירונות ועד הותיקה... חבל

פורסם
  • מחבר

וואלה נראה לי שבאמת יהיה לי שווה לחסוך את הכסף כך שאחרי הצבא יהיה לי קל יותר להסתדר מבחינת לימודים,טיול לחו"ל,בית אם ארצה להשכיר באיזור המרכז וכו'

נראה לי אני אקנה רק משהו שאני ממש צריך פעם אחת כמו מסך למחשב\מודם ללפטופ וזהו...

דא:מענק שיחרור+חיסכון שחסכתי במשך 3 שנים מספיקים למה שרשמתי למעלה(לימודים והטיול והבית)?או שעדיין ההורים צריכים לעזור פה ושם?

פורסם

הורים ממש לא צריכים לממן לך טיול :screwy:

למעשה, מרגע שעברת את 18 הורים לא חייבים לך כלום. אתה חייב לשים לב מה חשוב יותר, לימודים, שכ"ד או טיול.

בכל מקרה, הכסף של המענק + פיקדון + חיסכון לא יספיק לך עבור שכ"ל לימוד עצמו של התואר הראשון,

אני לא מכניס לפה את עניין ההוצאות הנלוות כמו מעונות\שכ"ד\אוכל ועוד. כך שזה לא יספיק עבור כל מה שציינת.

מה שכן, זה נותן לך נקודת פתיחה נוחה יותר לחסוך כסף עבור הדברים שציינת, במקום לחסוך עוד X כסף - יש לך אותו כבר וחסכת זמן חשוב.

פורסם

בהנחה שאחליט לא לקנות שום דבר,ואחוסך כל השירות שלי 500 שח כל חודש,עם איזה סכום כסף אני יכול לצאת בעוד שנתיים ותשעה חודשים לא כולל מענק השיחרור?

בהנחה שהכלכלה העולמית (ובעיקר האירופאית, שנכנסה עכשיו שוב לצרות בגלל המשבר בדובאי) תתאושש עד אז, אני מעריך שאם תחסוך 500 ש"ח כל חודש, בהנתן יתרת השירות שנותרה לך, אתה תחסוך בין שלושה לארבעה מיליון יורו, ואם תעשה ארביטראז' ותמיר את זה לשקלים, מדובר בכ-20 מיליון ש"ח.

פורסם

השתגעת? הוא יכול בלי בעיה לקחת אותך ברצינות.

פורסם

אני ממש לא חושב שצריך לנסות לחסוך כל אגורה מהמשכורת הצבאית, אלא עדיף להשתמש בכסף הזה כדי לבלות (אני לא אומר לבזבז את כולו על בילויים, ואני לא אומר להשתמש כדי לקנות איזה גאדג'ט שהוא לא צריך, אבל שה"חסכון" לא יהיה מה שימנע ממנו להוציא כסף כשהוא יוצא לבלות בשישי בערב).

אמנם מדובר בכ-16000 ש"ח, אבל חייל משוחרר יכול להרוויח את הכסף הזה בשלושה-ארבעה חודשים של עבודה במשרה מלאה, וזה פשוט לא שווה לעבור שלוש שנים שבהן מתקמצנים על כל אגורה בשביל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים