עבור לתוכן

10 משחקי FPS שצריך לצפות להם ב2010

Featured Replies

פורסם

עצוב כמה מהם הם משחקי המשך :(

אני מקווה שבכל זאת יהיה מעניין.

פורסם

כתבה די חלשה...

חצי מהמשחקים שם בכלל לא למחשב ויש שם את POSTAL 3 שהוא בכלל משחק מגוף שלישי (כמו הראשון ולא כמו השני).

אני מקווה ש - DEUS EX 3 באמת ייצא טוב ולא יידחה ל - 2011 (כנ"ל לגבי RAGE ו - CRYSIS 2 שיש חשש שלא יספיקו לצאת ב - 2010).

לא הזכירו שם משחקים מעניינים כמו:

METRO 2033:THE LAST REFUGE

U-WARS (או UNDERWATER WARS)

BRINK

SINGULARITY

F.E.A.R 3 (ששכחתי מתי הוא הוכרז)

CALL OF DUTY חדש של TREYRACH (שהוכיחו עם COD:WORLD AT WAR שלמרות המשחקים הלא טובים שלהם בעבר הם מסוגלים לעשות משחקים טובים)

Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad

NecroVisioN: Lost Company (זה PREQUEL למשחק ה - FPS OLD SCHOOL בסגנון פיינקילר)

S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat (אלא אם יספיקו להוציא אותו באנגלית עוד השנה)

Shadow Harvest (שמזמן אין מידע עליו)

Huxley (זה MMO FPS עתידני, היחיד שהיה לפני בסגנון הזה שזכור לי היה PLANETSIDE הישן)

Parabellum (משחק מולטי חינמי בסגנון BF)

ZENO CLASH 2

פורסם

לא ניראה לי שזה רשימה שמיועדת למחשב.

מהמשחקים שהכרת הרבה אפשר להוציא. Parabellum נחמד אבל לא יתפוס, Huxley ב BETA היה נוראי, CALL OF DUTY יהיה מבוסס על מלחמה מהעבר ולכן לא יהיה מדהים, S.T.A.L.K.E.R מרדים כמו FC2 (לדעתי), F.E.A.R 3 לא ניראה לי שהוא יצא שנה הבאה.

גם שאר המשחקים הם לא משהו בטוח, SINGULARITY משתמש ביותר מידי דברים שראינו במשחקים אחרים בשנתיים האחרונות וגם RAVEN כשלו ב 2009 בצורה רצינית, BRINK לא ידוע עליו מספיק, רוב המשחקים שנישארו הם משחקים קטנים יותר.

ZENO CLASH 2 יהיה כמו הקודם, שזה טוב.

DEUS EX 3 בסימן שאלה, מפתחת חדשה (למרות שגם ROCKSTEADY חדשים וזה לא הפריע להם) ואין עליו מידע כרגע, בנוסף לזה גם הם מפתחים עוד 2/3 משחקים.

RAGE כניראה שיצא ב 2010, הם הגדילו את החברה אחרי שקנו אותם ויש להם הרבה יותר כסף לפיתוח.

CRYSIS 2, הראשון התחיל חלש מאוד וגם היה בנוי בצורה גרועה, ניראה מה יהיה איתו.

פורסם

אכן,דניס,הרשימה שלך מורכבת ממשחקים שהם בהחלט מעניינים ושווים מעקב,אבל אולי למעט BRINK,אף אחד מהם לא באמת מתאים לרשימת "עשרת ה.."

פורסם

מסכים, אין שם משחקים עם תקציב גבוה והרבה פרסום/הייפ (דוגמת: BF:BC2, BIOSHOCK 2, CRYSIS 2 ו - AVP החדש).

אז 2010 לא תהיה שנה גדולה כל כך ל - FPS, מה אתה חושב ?

למרות שיש לי ציפיות גבוהות מ - SINGULARITY וגם מ - METRO 2033.

מהמשחקים שהכרת הרבה אפשר להוציא. Parabellum נחמד אבל לא יתפוס, Huxley ב BETA היה נוראי, CALL OF DUTY יהיה מבוסס על מלחמה מהעבר ולכן לא יהיה מדהים, S.T.A.L.K.E.R מרדים כמו FC2 (לדעתי), F.E.A.R 3 לא ניראה לי שהוא יצא שנה הבאה.

גם שאר המשחקים הם לא משהו בטוח, SINGULARITY משתמש ביותר מידי דברים שראינו במשחקים אחרים בשנתיים האחרונות וגם RAVEN כשלו ב 2009 בצורה רצינית, BRINK לא ידוע עליו מספיק, רוב המשחקים שנישארו הם משחקים קטנים יותר.

CRYSIS 2, הראשון התחיל חלש מאוד וגם היה בנוי בצורה גרועה, ניראה מה יהיה איתו.

יש סיכוי סביר ש - COD החדש יהיה טוב לדעתי, ואולי סוף סוף ייצא משחק ראוי על מלחמת ויטנאם שזאת זירה עם הרבה פוטנציאל לא ממומש.

ע"פ השמועות האחרונות FEAR 3 ייצא ב - 2010.

הסטולקר נראה מעניין מאד דווקא לדעתי, החלק החלש יותר שלו זה הגרפיקה.

אני רואה את SINGULARITY בתור TIMESHIFT משופר מאד עם המון רעיונות מצויינים, ו - RAVEN נכשלו רק במכירות (המשחקים עצמם : WOLVERINE'S REVENGE ו - WOLFENSTEIN היו בסדר גמור) וזה לא אשמתם אלא אשמת מחלקת יחסי הציבור.

עם HUXLEY ו - BRINK אני באמת לא יודע מה הולך, ו - PARABELUM חביב מאד למשחק חינמי.

ל - U-WARS יש בהחלט פוטנציאל.

לגבי CRYSIS אני לא מסכים.

פורסם

RAVEN נכשלו עם WOLVERINE, במקרה של WOLFENSTEIN החלק של RAVEN היה עשוי בצורה טובה (לפני כמה ימים גם KOTAKU אמרו ש RAVEN עשו עליו עבודה טובה). SINGULARITY ניראה טוב, הוא יהיה יותר טוב מ TIMESHIFT, הוא יהיה טוב בכללי. הבעיה איתו שהם עברו על כל המשחקים הטובים בשנים האחרונות והשתמשו בכל מה שהצליח בצורה מאוד בולטת, בעיה נוספת זה ש ACTIVISION לא יתנו לו את היחס שמגיע לו.

FEAR 3 נשמע לי מוגזם, לא הגיע הזמן ש MONOLITH יעבדו על משחק אחר? יש להם הרבה משחקים טובים שהם לא FEAR. חוץ מזה שמשהו שם לא בסדר, האתר של החברה סגור חלקית והאתר של LITHTECH (המפתחת של המנוע הגרפי) גם לא קיים יותר.

HUXLEY הוא כשלון, לפחות ה BETA שלו. אין שם שום דבר שבאמת שווה את הזמן, עדיף לקנות UT3 או לשחק במשחק חינמי אחר כמו QUAKE LIVE.

PARABELUM חביב אבל גם הוא לא יצליח כל כך, שיחקתי ב BETA מאז שהיא יצאה, הפיתוח של המשחק מרגיש חובבני. אין עדכונים, אין תוספות ואין התקדמות. בנוסף גם יש משחקים אחרים כמו AVA שעדיפים (או לקנות משחקים כמו MW2 או BF).

ה S.T.A.L.K.E.R החדש הוא כמו הקודמים, לא שינו הרבה. אני לא כל כך אוהב משחקים שחלק גדול מהם מתבזבז על ללכת, במיוחד אם התנועה בהם לא מהירה. לא רואה איך אפשר לשחק בדברים כאלה בלי להרדם באמצע, בגלל זה יש לי גם בעיה עם MMO ורוב משחקי ה RPG (עכשיו יש את DRAGON AGE שכניראה יהיה ה RPG הראשון שאני אסיים, הפעם האחרונה שהייתי קרוב לזה הייתה עם dungeon siege ו dungeon siege 2).

יש כמה משחקים שלא שמעתי עליהם כמו U-WARS ו METRO 2033, מחר אני אבדוק עליהם ואז אולי אני אוכל לתת דעה גם עליהם.

פורסם

אז FEAR2 היה כשלון?

פורסם

FEAR 2 דומה למה שקרה לSERIOUS SAM 2..שניהם בסך הכל רצו להביא יותר ממה שהפך את הקודמים שלהם למפורסמים וטובים..אבל זה פשוט לא היה זה..אם FEAR היווה פריצת דרך בזמנו בגלל הגראפיקה והטמוספרה שלו,FEAR2 הרגיש כ"כ ג'נרי,כל כך מהונדס וכ"כ מסוגר שזה היה פשוט מזעזע..עוד פעם,קשה מאוד להסביר את זה,אבל זה פשוט ככה..המשחקים הללו פשוט לא הצליחו "לשחזר את הקסם" של FEAR המקורי ושני הSERIOUS SAMים הראשונים(בהתאם).

דניס,גם אני בדיוק באתי להגיד שנראה כי השנה הולכת להיות די חלשה לFPS..אחרי הכל,אם משחק כמו POSTAL נכנס לרשימת "עשרת ה.." ::)

המשחקים היחידים ברשימה שמסקרנים אותי הם DEUS EX 3(שאין לי תקוות גדולות לגביו אם וורן ספקטור לא מעורב בפרויקט..) ובאד קומפאני 2 שנראה פשוט מטורף..

כלומר,גם שאר המשחקים(למחשב) ברשימה נראים מסקרנים,אבל מדובר פשוט בהמשכים ג'נריים למדי..לא משהו שיכול באמת להפתיע אותך ולהפיל אותך מהכסא..

לגבי הרשימה..METRO 2033 אמנם נראה טוב ע"פ הטיזר,מזכיר את האטמוספירה המסתורית והמדהימה של STALKER וכאלה..אבל משום מה נראה לי שהמשחק הולך להיות ג'נרי,ולא אחד שינסה באמת לחדש ולהפתיע..הרגשה אישית לפחות.

HUXLEY הוא פשוט בדיחה..אחד המשחקים הראשונים על UE3 שהוכרז עוד אי שם ב2006,עדיין לא יצא,וע"פ הבטא הרוב אומרים שעדיף שגם לא יצא..UT3 כבר יש לנו,לא צריך עוד אחד..

FEAR 3 לא שמעתי עליו כלום,אבל אחרי ש2 פשוט לא החזיק אותי יותר מחצי שעה אין לי ציפיות גבוהות..

זינו קלאש 2,STALKER,נקרווויז'ן,רד אורקסטרה 2 וCOD החדש כולם משחקים שקרוב לוודאי יהיו מעניינים ולא רעים..אבל לא יותר מזה,כי אי אפשר לצפות מהמשכים של משחקים "נחמדים" שיהיו פורצי דרך או מעולים,לא?

[br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 06:43:45

ואם כבר לא היו להם מספיק משחקים להוסיף לרשימה,עד כדי כך שהם בחרו להוסיף משחק TPS,ועוד אחד שלא ברור אם יצא ומה יצא ממנו כמו POSTAL,עדיף שהיו מוסיפים לרשימה את MASS EFFECT 2,שבמידה ויבצע שינויים קטנים,בסיסיים והכרחיים במכניקה של המשחק הראשון-יכול להיות משחק פשוט אדיר(אע"פ שאני עדיין מבואס על BIOWARE מהג'נריות של העלילה..כבר הרגתם את שפרד,למה להחזיר אותו לחיים?)
פורסם

FEAR 2 לא היה מפחיד כמו הראשון וה MP שלו לא היה טוב כמו של הראשון, בגלל זה הוא לא הצליח. מדובר במשחק טוב מאוד שפספסו בו בכמה דברים קטנים וניסו להתאים אותו ליותר אנשים ובגלל זה הוא לא הצליח כמו הראשון. סדרת FEAR רחוקה מלמות ואפשר לפתח אותה בצורה מדהימה.

לי מפריע העובדה שהאתרים שקשורים ל MONOLITH לא עובדים, האתר שלהם מצומצם מאוד, יכול להיות ש WB עושים לו שידרוג. האתר של מפתחת המנוע נפל, השאלה היא אם החברה נסגרה או התאחדה עם MONOLITH. אם היא נסגרה זה רע, המנועים שלהם היו טובים, המנוע האחרון היה חדשני יחסית שהוא יצא, יצא כמה שנים לפני TECH 4 וכלל חלק גדול מהדברים ש ID שילבו במנוע שלהם. גם משחקים של MONOLITH עם UE או TECH לא יראו אותו דבר.

מהמשחקים שאמרת שהוא נחמדים רובם באמת לא יחדשו שום דבר. קרווויז'ן מבסס את עצמו על משחקיות שלא קיימת יותר, וחבל שלו, אז לא מפריע לי שהוא לא מחדש. זינו קלאש יכול לחדש. השאר, במקרה הטוב יהיה כמו הקודמים בסדרה.

METRO 2033 ניראה נחמד מאוד, מפתחת חדשה שזה יכול להיות בעייתי. מהמידע הדל שמצאתי ניראה כמו שילוב בסגנון של STALKER או FALLOUT.

U-WARS, עוד משחק PHYSX, המשחקים הקודמים שהתבססו על זה לקידום המשחק היו כשלון, לא רואה סיבה שזה יצליח.

פורסם

יכול להיות שגם נראה את PREY 2 ב - 2010, אבל אין ממש מידע עליו בינתיים :nixweiss:

פורסם

מה עם ביושוק2?

פורסם
  • מחבר

^ מופיע בכתבה שבפוסט הראשון ..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש ציפיות גבוהות מ metro 2033, לפחות מבחינה טכנית הוא נשמע מרשים במיוחד, גם DX11 גם PhysX ומכל טוב... עוד מידע פה:

http://games.on.net/article/7836/Metro_2033_-_Technical_QA

(סליחה על ההקפצה, אבל זה לא שווה ת'רד יעודי :) )

פורסם

מחזק, טכנית הולך ליהיות משחק פורץ דרך. גם העלילה מרתקת.

אבל, יצא לי לשחק בשלב בטא בתערוכה אחת במוסקבה (לפני שהמשחק עבר מנוע) והוא ניראה לי כמו משחק יריות באנאלי, משהו סטייל דום ברכבת התחתית...

לצוות הפיתוח יש הרבה על מה לעבוד, אנימציות הפנים של הדמויות במשחק לוקות בחסרונות רבים ומולטי למשחק לא יפריע ( משהו מחודש כמו כבוש את התחנה בה קבוצה אחת המשחקת בתור THE DARK ONES מנסה לטבוח ביושבי תחנת הרכבת שמורכבת מקבוצה שנייה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים