עבור לתוכן

בדיקת מהירות הורדה - אשמח לעזרה מהגולשים. (לצורך תביעה מול בזק)

Featured Replies

פורסם

אפילו בזק בינלאומי עשו לי בדיקה באתר שלהם!!!!!!

והמהירות ההורדה הייתה חצי!

באתר שלהם!!!!!

עם ה IP שלהם !!

אז כן זה גם לצורך תביעה אם צריך. אז שב בצד אם אתה לא יודע על מה מדובר.

או שאולי אתה מוכן לשלם את ה 1200 שקל? אההה לא אז עדין שב בצד.

לפני שאתה נכנס לתביעות איתם(וזה לא כזה פשוט)

תבדוק אם אתה מוגדר בבזק כלקוח 4MB ולא השאירו אותך כ2-2.5 ואם כתוב להם שאתה אמור ליהיות לקבל 4MB תבדוק אם נכנסת כבר לשירות, או שזה ייקח עוד כמה ימים(שככה זה לוקח)

תבדוק בב"לל אותו דבר.

ועכשיו אני קורה בהודעה הראשית של הנושא, שכתבת ששידרגת בבב"ל, אבל איפה השדרוג בתשתית בזק?

פורסם

אפילו בזק בינלאומי עשו לי בדיקה באתר שלהם!!!!!!

והמהירות ההורדה הייתה חצי!

באתר שלהם!!!!!

עם ה IP שלהם !!

יש לך כנראה את אותה בעית תשתית כמו שהיתה לי שבאה והולכת. אתה צריך לשבת על הראש של בזק (166 תוקן)ולשאול את השכנים אם יש להם בעיות עם הADSL (כי זה היה איזורי) . חוץ מזה את הבדיקות עדיף לבצע תמיד מול אתרים קרובים ולא אתרים בחו"ל כדי לא להיות תלוי ברוחב הפס המוגבל לחו"ל. תבדוק אחרי 7 בערב רוב הסיכויים שתהיה בעיה ואז תתקשר לבזק. בעית מהירות יכולה גם לנבוע מחיבור גרוע למודם . אל תתקשר אליהם מאוחר בלילה כי אולי תיפול על מישהו בסוף המשמרת שלו :nono: .

פורסם

בכללי כל מי שאומר שיש לו 4MB כי הקו שלו לא תמך ב5MB צריך לבדוק טוב טוב את הקו שלו. לא כל מי שתומך ב4MB כדי לו לשים 4MB. אם הקו לא תמך ב5 יכול להיות שגם ב4 יהיה קצת בעיות - זה יעבוד אבל יהיה אחוז יותר גבוה של פקטות שהולכות לאיבוד בגלל איכות קו ירודה ואחוז ניתוקים גדול יותר. את בזק יותר מעניין למכור חבילות מוגדלות מלוודא שהלקוח יקבל גלישה איכותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים