עבור לתוכן

בעיה- מחשב נכבה אחרי כ-20 דק' בערך נפילת מתח או משהו כזה..

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט:

ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 C

P4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C

1GB DDR PC3200

MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 C

WD 320GB על טמפ' 40 C

לאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון.

הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'.

וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת.

בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר.

אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה יעזור לו הם:

VCORE 1.54V

+12 12.22V

3.3V 2.96V

VCC 5.07V

VIN2 0V

5VSB 5.01V

VBAT 0V

חשוב להגיד שהספק שהוחלף לא היה חדש גם הוא אך ידעתי שעובד, כמו שאתם רואים בעצמכם אני משתמש במחשב כרגע (:

המתחים והטמפרטורות לא נראים לי חריגים אם מישהו ימצא פיתרון למכה אני יודה לו מאוד!

תודה לעוזרים!!!! ;D

עריכה:

לאחר סטרס טסט המחשב נפל

לאחר CHKDSK שני שקבעתי גם נפל

פעם ריסט פעם רק נורת POWER דלוקה ללא מסך או תגובה

עזרה אנשים תדה (:

פורסם

נסה להפעיל memtest ולראות אם יש שגיאות, זה יכול להצביע על RAM דפוק.

פורסם

האמת המעבד שלך די קרוב לגבול שלו שזה 45 מעלות אם זה מעבד PRESCOT ,שנותים להיות ממש חמימים,

בעקרון אם לפני החלפת הספק לא היו את הבעיות הנ"ל,אז כנראה שהספק מוציא מתחים לא יציבים שגורמים לבעיה .

למה החלפתה ספק בדיוק ולאיזה ?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה הבעיה נפתרה, הוצאתי כרטיס זיכרון אחד של 512MB ונשארתי עם עוד 2*256MB.

עכשיו השאלה היא: האם לקנות כרטיס חדש של 512MB יחזיר את הבעיה, זאת אומרת האם לדעתכם זאת בעית לוח או כרטיס זיכרון.

תודה לעוזרים!

פורסם

טוב לשמוע :)

עכשיו השאלה היא: האם לקנות כרטיס חדש של 512MB יחזיר את הבעיה, זאת אומרת האם לדעתכם זאת בעית לוח או כרטיס זיכרון.

למה שלא פשוט תנסה לשים זיכרון בסולט שהייתה בו הבעיה וככה תדע?

פורסם
  • מחבר

יש משהו בזה האמת רביד אבל אני פשוט לא יודע אם יש לי כוח לעבור את ההמתנה הזאת של אם יפול או לא יפול זה יכול לקחת 20 דק' ויכול לקחת יומיים חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים