פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט:ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 CP4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C1GB DDR PC3200MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 CWD 320GB על טמפ' 40 Cלאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון.הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'.וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת.בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר.אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה יעזור לו הם:VCORE 1.54V+12 12.22V3.3V 2.96VVCC 5.07VVIN2 0V5VSB 5.01VVBAT 0Vחשוב להגיד שהספק שהוחלף לא היה חדש גם הוא אך ידעתי שעובד, כמו שאתם רואים בעצמכם אני משתמש במחשב כרגע (:המתחים והטמפרטורות לא נראים לי חריגים אם מישהו ימצא פיתרון למכה אני יודה לו מאוד!תודה לעוזרים!!!! ;Dעריכה:לאחר סטרס טסט המחשב נפללאחר CHKDSK שני שקבעתי גם נפלפעם ריסט פעם רק נורת POWER דלוקה ללא מסך או תגובהעזרה אנשים תדה (:
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים האמת המעבד שלך די קרוב לגבול שלו שזה 45 מעלות אם זה מעבד PRESCOT ,שנותים להיות ממש חמימים,בעקרון אם לפני החלפת הספק לא היו את הבעיות הנ"ל,אז כנראה שהספק מוציא מתחים לא יציבים שגורמים לבעיה .למה החלפתה ספק בדיוק ולאיזה ?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר חבר'ה הבעיה נפתרה, הוצאתי כרטיס זיכרון אחד של 512MB ונשארתי עם עוד 2*256MB.עכשיו השאלה היא: האם לקנות כרטיס חדש של 512MB יחזיר את הבעיה, זאת אומרת האם לדעתכם זאת בעית לוח או כרטיס זיכרון.תודה לעוזרים!
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים טוב לשמוע עכשיו השאלה היא: האם לקנות כרטיס חדש של 512MB יחזיר את הבעיה, זאת אומרת האם לדעתכם זאת בעית לוח או כרטיס זיכרון. למה שלא פשוט תנסה לשים זיכרון בסולט שהייתה בו הבעיה וככה תדע?
פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים מחבר יש משהו בזה האמת רביד אבל אני פשוט לא יודע אם יש לי כוח לעבור את ההמתנה הזאת של אם יפול או לא יפול זה יכול לקחת 20 דק' ויכול לקחת יומיים חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.