עבור לתוכן

מישהו סובל מאיטיות ב 018 ?

Featured Replies

פורסם

אני ב018 וכבר כמה שבועות שהחיבור לאתרים אמריקאים נורא ואיום=גם אני עם אותה בעיה.

התקשתי ל-018 -בבוקר אמרו שיש בעיה והיא בטיפול,שאלתי עד מתי,אמרה שבועיים,

התקשתי בערב אמרו תוך יום יומיים,אני חושב שאני מחליף ספק

חחחחחח שבועיים זה מוגזם..

נסכם על שבוע גג? :smile1:

ואצלי לא מרגישים איטיות כרגע

• תגובות 31
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נישבע כך היא אמרה הבחורה בתמיכה תכנית

פורסם

שאלה:

פינג לארה"ב 180-220

ולאירופה 120-160

זה נחשב סביר?(הבדיקה דרך PINGTEST.NET)

תוצאה טובה יחסית. יש לי חשבון גיימר של 014 ואני מקבל 230 למערב ארה"ב ומשהו כמו 90-100 לאנגליה. לא בדקתי את מזרח ארה"ב המון זמן אבל זה בטח בסביבות ה180.

במידה ואין שום traffic shaping אז הרוחב פס כנראה מתחלק באופן שרירותי בין הגולשים מה שיכול לגרום לפינגים גבוהים מאוד אם הרבה אנשים מנצלים אחוז גדול מרוחב הפס להורדה מאסיבית של קבצים.

פורסם

תוצאה טובה יחסית. יש לי חשבון גיימר של 014 ואני מקבל 230 למערב ארה"ב ומשהו כמו 90-100 לאנגליה. לא בדקתי את מזרח ארה"ב המון זמן אבל זה בטח בסביבות ה180.

במידה ואין שום traffic shaping אז הרוחב פס כנראה מתחלק באופן שרירותי בין הגולשים מה שיכול לגרום לפינגים גבוהים מאוד אם הרבה אנשים מנצלים אחוז גדול מרוחב הפס להורדה מאסיבית של קבצים.

אז אני מקבל בערך כמוך.

לאנגליה 100

ואותו דבר לארה"ב.

חשדתי כבר.

פורסם

יש עידכון כלשהו בנושא? אתם אמרתם שהשירות לקוחות של 018 מודעים לבעיה ואומרים שיתקנו אותה.. מתישו... לא?

פורסם

מוזר.. התחברתי היום ל018 וציינתי בפניהם את בעיית השרתים האמריקאים והם אמרו זה בטיפול עד מחר..

אני רואה שהחרטא רצה כאן כבר שלושה שבועות?

פורסם

טוב לדעת שאני לא לבד. פינגים לארה"ב באמת זוועה כבר חודש (לא מסוגל לשחק AA2 על שרתים מעבר לאוקיינוס)...

לא טרחתי עד עכשיו להרים טלפון לתמיכה, אבל נראה לי שהיע הזמן

פורסם

אני ב014 ובהחלט מזעזע המהירות שיש מחוץ לארץ..

פשןוט בזיון!

פורסם

אני ב014 10מגה

עשיתי בדיקה בפינגטסט לשרת של לוס אנגל'ס, פינג 250 וGRADE C

תקין?

פינג טוב מאוד יחסית

לי יש גיימר 2.5 מגה ב014 וקיבלתי 235 מרשת אל חוטית עם סיגנל ב low :lol: אני חושב שהפינג הכי טוב שלי לשם הוא בסביבות 220. בדקתי פינג לאוניברסיטת UCLA וקיבלתי 225 . עשיתי trace וקיבלתי 21 הופים

4789510.png

פורסם

גם אני ב 018 עשיתי בדיקה לוושינגטון יצא פינג 580 :kopfpatsch:

פורסם

אני חושב שזה בעיה של הסרבר בוושינגטון

כי אני ב014 ועשיתי בדיקה עכשיו ואני קיבלתי 600 פינג לסרבר הזה

אבל שבדקתי את ניו יורק קיבלתי פינג נורמלי של 200

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עברו כבר כמעט שבועיים (ולדעתי בערך חודש מאז שהתחילה הבעיה) ואין שיפור.

סוף סוף היה לי זמן להרים טלפון לתמיכה, והנציג שם נשבע בכל היקר לו שיש תקלה בשבוע האחרון בלבד, ושהם עובדים בשיא המרץ כדי לפתור אותה...

עוד מישהו נתקל בבולשיט הזה?

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו אני לא מצליח להיכנס לפייסבוק או ל yahoo

נראה כמו בעיה ב DNS אבל גם ה DNS של גוגל לא מכניס אותי לשם

עריכה: הסתדר. יש להם מזל שעוד לא ראיתי אותם מגבילים בטורנטים אחרת הייתי עובר ספק לפני שבועיים

פורסם
טוב, עברו כבר כמעט שבועיים (ולדעתי בערך חודש מאז שהתחילה הבעיה) ואין שיפור.

סוף סוף היה לי זמן להרים טלפון לתמיכה, והנציג שם נשבע בכל היקר לו שיש תקלה בשבוע האחרון בלבד, ושהם עובדים בשיא המרץ כדי לפתור אותה...

עוד מישהו נתקל בבולשיט הזה?

בהחלט מורגשת איטיות כבר 2-3 שבועות, ולפעמים הפייסבוק נתקע, קורה שאפילו YNET עולה לאט.

מקווה שהם כבר יפתרו את זה כי זה מתחיל לעלות על העצבים ???

פורסם

אני לא יודעה מה איתכם אבל סירטונים מתמלאים לי ממש ממש לאאאט. מדי פעם אני גם לא יכול להכינס לאתרים מסויימים.

מה קורהההה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים