פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים כי יש הרבה סוגים שונים... - האם אני יכול לרכוש כל דיסק שמוצא חן בעיני ב-Zap? - או שלוח האם שלי (או כל דבר אחר) מגביל אותי?הסתכלתי אצלי ב-Disk Management ואני רואה שהדיסק שכרגע יש לי הוא Samsung sp0812c. (הרצתי בגוגל ואני רואה שהוא SATA, לא שאני יודע מה זה אומר...)תודה רבה לשפיצים,ערן
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר 1. ואם אני רוצה להיות בטוח ב-100% לפני שאני קונה - איך אפשר לבדוק את זה? (יש לי Windows XP)2. מבחינת התקנה - פשוט מחברים אותו ומערכת ההפעלה מזהה אותו לבד?תודה!
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים תברר איזה לוח אם יש לך ועם כמה חיבורי SATA, אפשר לבדוק בעזרת העיניים אם פותחים את המחשב או באמצעות תוכנת מידע כזו או אחרתCPU-Z אמור לתת לך את הדגם של הלוח אםלגבי החיבור עצמו, מחבר. המחשב מזהה, אחרי זה רק לפרמט אותו וזהו
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר OK - שמתי תוכנה חינמית בשם Everest, ויש לי לוח אם Motherboard Name MSI 865PE Neo3-F (MS-6728)זה אומר אור ירוק לגבי ה-Samsung F3?תודה!
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים קח בחשבון שללוח הזה יש רק 2 חיבורי SATA כך שאם הצורב שלך גם מחובר בSATA תצטרך לוותר עליו או על ההרדדיסק הישן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.