עבור לתוכן

שירות טוב ב-RSM שירות גרוע בשריון מחשבים

Featured Replies

פורסם

אתה יכול להגיב מתי שנוח לך, אבל העובדה שהגעת למצב שבו אתה מגיב בדיון כזה ישן אומרת שחיפשת את שם החנות(בגוגל/חיפוש של הפורום), דבר שקצת מפליל אותך. ואני מאוד בספק אם החלטת לעבור פתאום לעמוד שלושים ומשהו ובמקרה לחלוטין למצוא את הדיון הזה ולהרגיש צורך להגיב בו בצורה כזאת מתגוננת.

לשון הרע? כל עוד האירוע אמיתי אין שום הוצאת דיבה.

פורסם

במילים אחרות האפשרות שייעשה צדק חייב להיות בתוך 10 דקות מהתגובה הקודמת.....אבל 3 חודשים שאנשים שמגיבים ושאינם מגיבים כאן, אך רואים את החד צדדיות של הכותב ואת הלשון הרע שלו ושל המגיבים האחרים - זה כן בסדר לדעתך?

מניין לך לדעת שמדובר בלשון הרע? האם היית נוכח באירוע הנ"ל או שאתה מתבסס על ה"נסיון" שלך עם שריון מחשבים וחושב שהיחס זהה עבור כל הלקוחות? דרך אגב, לשריון מחשבים יש נציג בפורום שלנו אך הוא לא טרח להגיב לדברים הללו במשך 3 החודשים שעברו מאז.

פורסם

אך רואים את החד צדדיות של הכותב

אתה מצפה ממישהו שמספר את הסיפור מהצד שלו שיכתוב בצורה שאינה חד צדדית?

פורסם

מקווה שאיזנתי קצת את הדברים !?

מה הכוונה איזנת את הדברים? לא נערכת כאן תחרות "החנות הפופולארית ביותר", ולכן הנסיון שלך איתם אינו רלוונטי לסיפור הקונקרטי.

שירות טוב נמדד בעיקר בעת תקלות, בעיות בלתי צפויות או מחלוקות. ולא כאשר "הכל מוצלח ושליו".

לכן גם חנות עם 1000 ביקורות טובות יכולה לספוג מכה קשה בעקבות סיפור אחד בעייתי (ראה לדוגמא את נעה מחשבים שאיימה על לקוח בתביעת דיבה פה בפורום, מהלך שמבחינתי היווה חציית גבול ביחס ללקוחות וגרם לי לרצות להדיר רגליי ממנה למרות שהיא נחשבת לחנות טובה).

מלבד להשמיץ ולצעוק לא הוכחת שהסיפור שלו "שקרי" ולכן לא ברורה לי המתקפה ההזויה הזו. כאמור, החנות רשאית להגיב לדברים, ועצם חוסר התגובה שלה עשוי להצביע על נכונות הדברים (או לכל הפחות על חוסר איכפתיות?).

ה-"צדק" יכול להעשות גם עוד מליון שנה, מה לעשות שכדי לזכות באמון ציבור הלקוחות צריך להשקיע, להתאמץ, ואם צריך - גם להגיב בזמן?

פורסם

האם "שריון מחשבים" זה הבחור החביב יוסי שריון?

פורסם
  • מחבר
לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי אני. אמר לי הבחור שם שהמחשב תוקן, בס"כ היה צריך לנקות מגעים ושאבוא לקחת. הגעתי במיוחד - נסיעה של 45 דקות. ביקשתי שיראה לי שהכל תקין לפני שאני משלם. הוא חיבר את המחשב למסך, הדליק והפלא ופלא, בדיוק אותה תקלה שבגללה הבאתי את המחשב לתיקון. הוא התחיל לבדוק פה, לבדוק שם, העלה כל מיני השערות, רצה להחליף ספק בטענה ש- HEC 300W חלש מדי (למעבד חד ליבתי, כרטיס מסך ענתיקה וקשיח אחד). בסופו של דבר התייאשתי וביקשתי לקחת את המחשב. על התענוג המפוקפק הזה שילמתי לפי דרישתו 180 שקל דמי בדיקה ותיקון.

כל מילה הרשומה לעיל אמיתית ומגובה במסמכים. השורה התחתונה - שילמתי 180 שקל לתיקון שלא התבצע. לא יודע אם YRYR5 אכן נציג החברה משום שהאינטרס שלהם יהיה לכבות מהר את הדיון כדי שלא יבלוט. להעלות אותו בכוונה לאחר 3 חודשים לא נראה הגיוני מבחינתם.

פורסם

קיבגת(קבורה בגוגל) אותם כהוגן.

גדול ! :yelclap: אני גונב לך את המילה הזו ! (נשלח לך תמלוגים בדואר...)

פורסם
  • מחבר

לא נקמה-180 שקל לא יהרגו אותי, אבל לדעתי חברי הפורום צריכים להחליף מידע ביניהם על השירות בחנויות, לטוב או לרע כדי שנוכל לקנות במודע.

פורסם

לכל המומחים למה אין המלצות על חנויות מחשבים?

תמליצו איפה אתם קונים,משדרגים את המחשב שלכם?

זה חשוב חבל שניפול בפח

פורסם

מפליא אותי מאד איך הצוות הבכיר של HW ZONE לא מתייחס לשקר הכמעט שקוף והמאד לא מקצועי בלשון המעטה של coldstorm - מה גם שברור מאד שיש פה מגמה להשחיר את שריון מחשבים ולהלבין את החנות השניה שהוא כל כך משבח...(ולא אתפלא אם זו רוח הנושבת מאותה חנות) ויותר מכל מפליא איך אתם נותנים לגונב הדעת הזה במה שמעודדת אחרים להצטרף לקלחת לשון הרע ורעות הרוח שמבצבצת מתוך הדברים כאשר שום דבר רציני ו/או קונקרתי עולה ולו במעט מתוך דבריהם של המגיבים ואפילו מתוך דבריו של coldstorm בעצמו.

אני רוצה להתייחס לפסקה הזו שרשמת למעלה ובמיוחד לשורה המודגשת. לצוות האתר HWzone אין שום סיבה שלא להאמין לגולש באתר שיש לו 48 תגובות (לא כולל אלו שבהן תגובות לא נספרות) כאשר הוא מגיע כדי לספר סיפור אמיתי שקרה לו. מעניין שאתה טוען שהגולש משמיץ לכאורה את החנות ברבים ובאותה נשימה אתה קורא לו שקרן. לידיעתך, זו הוצאת דיבה והגולש יכול לתבוע אותך בבית משפט. שוב, אם הסיפור שלו אמיתי. אם צריך להאמין לגולש שיש לו 48 הודעות באתר ואין לו עבר של נסיון לרמות ולשקר, לעומת גולש חדש, עם 0 הודעות שמקפיץ דיון ישן בן 3 חודשים. אז, אני מקווה שאתה מבין להיכן הרוחות נושבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים