פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים שלום,יש לי לוח אם של GIGABYTE EP43-DS3, והבנתי שיש אופציה לחבר לוח הארד דיסק SATAבאופן כזה שיאפשר לנתק ולחבר אותו גם כשהמחשב דולק.מישהו יודע איך עושים את זה ?תודה
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים יש לך במגש המערכת סמליל קטן בשם Safly Remve Hardware - ושם אתה מבקש ממנו לעצור את השימוש בכונן המבוקש.אגב, בשביל מה אתה צריך את זה?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר תודהמה הכוונה "מגש המערכת" ?אני רוצה לבדוק את האופציה במקום לקנות HDD חיצוני שאין לי צורך שיהיה תמיד בחוץ, אלא לעיתים רחוקות,מה גם שהמחשב עצמו מחובר ל UPS שזה עדיף מבחינתי לשמירה על ה HDD.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר כנראה שזו הייתה הכוונה... אבל זה נכון רק כאשר האפשרות כבר מופעלת ב BIOS ובמערכת הפעלה. בכל מקרה, קראתי גם לפי ההמלצנ את הת'רד על AHCI - ואז פניתי לקרוא על הלוח אם שלי ספציפית. לפי מה שהבנתי כל ה HDD's חייבים להיות SATA, ואם יש HDD שהוא UDE זה לא יעבוד. האם זה באמת ככה ? או שההבנה שלי לא נכונה ?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים רלוונטי רק ל-SATA.אם יש לך כונן שמחובר בממשק IDE - זה לא אמור להשפיע עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.