פורסם 2009 בנובמבר 2115 שנים אני בניתי תוכנה משלי בביתכדי שהתוכנה תעבוד באופן תקין אני צריך להתקין מספר תוכנות בנוסףכמו OFFICE ,ACROBAT REDER וכוכל פעם שאני מעתיק את התוכנה למחשב חדש אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש וזה מיאשהאם יש כלי של microsoft או כל חברה אחרת אשר באזרתה אני יכול לקחת את כל התוכנות שאני רוצה להתקין ולאגד אוןתם תחת קובץ .EXE סטנדרתי של windowsכך שיהיה לי קובץ התקנה שמכיל את כל התוכנות שאני צריך להתקין פלוס התוכנה שכתבתיובלחציה על התקנה כל התוכנות שלי יותקנו באופן אותומטי והתוכנה שלי תועתק למקום יעודי בדיסק הקשיח ואפילו תיצור לי קיצור דרך על ה DESKTOPאני רוצה להפוך את כל התוכנות לקובץ התקנה בודד על דיסקמשהו מכיר כלי שיכול לעזור לי ליצור קובץ כזהתודה רבה מראשski farm
פורסם 2009 בנובמבר 2115 שנים כמובן, בשביל זה יש installers כגון InstallShield.אני יכול להמליץ על NSIS, שזו תוכנה בקוד פתוח שמשתמשים בה להתקנה של המון תוכנות (לדוגמה winamp).חוץ מזה, העסק נשמע קצת מוזר.... איזו מין תוכנה יכולה לדרוש שיהיה לך מותקן adobe reader ו-office?
פורסם 2009 בנובמבר 2315 שנים מחבר שאלה נוספת לגבי התוכנהניתן בעזרתה לבצע פעולות בתוך התוכנה לדוגמא האם תוך כדי התקנה אוטומטית ניתן להיכנס ל WORD ודרכה לעשות OPENלמסמך WORD שיוצג בסוף ההתקנה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.