עבור לתוכן

שאלה, נכון כשקונים מחשב מורכב בחנות אומרים לכם שהמחשב עבר את כל בדיקות והמאמץ...

Featured Replies

פורסם

הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ?

והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?

פורסם

איזה בדיקות עושים? ברוב המקומות תגיד תודה שבדקו שהמחשב בכלל עובר פוסט.

פורסם

יש חנויות שרק אומרות

ויש חנויות שבאמת עושות דברים, במידה וכן מדברים על בדיקות תוכנה בלבד... לא חושב שיש לאיזה חנות ציוד יעודי בשביל בדיקת חומרה ברמה כזאת

פורסם
  • מחבר

סבבה,אז באיזה תוכנות מדובר ? (-נגיד אני רוצה לבדוק שהזכרונות שלי טובים )-תנו כמה תוכנות (או שיש כזאת אחת) שאיתן אני יכול לכסות את כל הבדיקות של הרכיבים שבמחשב .

פורסם

זכרונות - memtest86

פורסם
  • מחבר

זכרונות - memtest86

סבבה,

מה אם בדיקת תקינותו של המעבד?

מה עם דיסק קשיח ?

מה עם לוח אם( יש בכלל תוכנה כזאת שבודקת את תקינותו)?

-והאם יש בדיקה כללית שבודקת תקינות האינטגרציה של הרכיבים הנ"ל?

פורסם

OCCT למעבד.. רואים שהמערכת יציבה

לדיסק קשיח יש תוכנות של היצרן - אפשר תוכנות מצד שלישי אבל מומלץ של היצרן - יש לך בסטיקי של פורום אמצעי אחסון

ללוח אם אין. אם יהיו בעיות אז יהיו בעיות יציבות בעיקר. במקרה כזה עושים אלימינציה ובודקים רכיבים. אם יש צפצופים בודקים מה פשרם, אם אין תצוגה בודקים חיבורים, כ.מסך וכדומה..

פורסם

אינטגרציה - התקנת מערכת הפעלה ובדיקה שכל מה שצריך לעבוד עובד בלי תקלות (קול, רשת ושאר החומרות המחוברות למחשב)

התקנת מערכת הפעלה היא הבדיקה הראשונית שהכל מחובר היטב ועובד ושתי חנויות שקניתי מהן עשו זאת.

רק אח"כ לעשות בדיקה נפרדת לזיכרון, מעבד, דיסק וכו'

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה,

היום אני עושה פורמט במחשב של חבר(שעשה לו בעיות) מתקין W7 ואעשה את הבדיקות הנדרשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים