עבור לתוכן

סקריפט התחברות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הנ"ל

אבל בכל זאת אני אשאל..

יש לי איחסון חינמי על האתר off.co.il

רציתי שמישהו יתחבר למשתמש שלי ויכנס לאפשרות כלשהי..

חשבתי לעצמי, היה יותר קל אם היה סקריפט שהוא היה כותב בשורת הכתובות אחרי הכתובת, עם השם משתמש והסיסמא שלי.

וזה היה מתחבר ישר..בלי להסביר לו איך להתחבר וכל זה..

קשה לי להסביר את זה בכתב. אני מקווה שתבינו.

רציתי לעשות כזה דבר.

יש לי שרת רדיו על האיחסון OFF, וכדי לראות את הפאנל שלו צריך להתחבר עם שם המשתמש של מנהל השרת.

חשבתי לעשות כזה דבר.

לבנות קובץ HTML עם סקריפט שיחבר אותי אוטומטית למשתמש שלי באתר OFF(אין לי בעיה שכל מי שיפתח את הקובץ יתחבר)

ולאחר מכן לשים פקודה שתשלח את המשתמש לפאנל השרת

פקודה לדוגמא: <meta http-equiv="refresh" content="2;url=SomeURL/">

יש אפשרות לעשות כזה דבר?

או ש...שאלה אחרת..

איך אני יכול לעשות..שהפרטים של השרת יגיעו לכתובת שלי?.

נגיד, מאזינים, שיר נוכחי, וכאלה דברים...

תודה לכל העוזרים, ושבת שלום.

מני חן. (:

פורסם

קודם כל, בשביל שהפרטים יגיעו אליך (באימייל, אני מניח?), צריך אחת משתי אפשרויות - או שזו תהיה אופציה בשרת, או שהשרת יהיה מסוגל להציג אותם, ואז צריך לכתוב סקריפט שיידע להתחבר לשרת, לקרוא את הנתונים האלה ולשמור אותם איפשהו.

לגבי השאלה האחרת שלך - אתה יכול לעקוב עם sniffer (כגון wireshark) ולראות איזו בקשה בדיוק נשלחת לאתר כשאתה עושה login, ואז כל מה שאתה צריך לעשות זה לעשות דף html שמכיל לינק לבקשה, או ממש להסתכל על דף ה-html שיש באתר כדי לראות איך נראה הלוגין:

<form action="" method="post"> 

<input type="hidden" name="logging" value="yes">
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td><font style="font-size:10pt">שם משתמש</font></td>
<td align="left"><input type="text" name="username" size="13" style="height:24px" dir="ltr">
</tr>
<tr>

<td><font style="font-size:10pt">סיסמה</font></td>
<td align="left"><input type="password" name="password" size="13" style="height:24px" dir="ltr">
</tr>
<tr>
<td colspan="2" align="center">
<input type="submit" class="sub" value="כניסה">
</td>
</tr>

</table></form>

אתה יכול לנסות להדביק את הדבר הזה בתוך דף html משלך, ורק תדאג לשנות את ה-action של הטופס לדף הרלוונטי באתר (במקרה הזה "http://off.co.il")

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך יואב...הקוד שנתת לי באמת פועל..

אבל אני רוצה שאחרי שהוא מקיש את שם המשתמש והסיסמא, ואחרי שהוא מתחבר, שזה ישלח אותו לכתובת מסויימת(לא לאתר הראשי של OFF)..

אפשרי?

פורסם

אז אתה יכול לעשות את זה עם iframe או משהו כזה (ה-frame הפנימי הוא זה שיעבוד מול האתר off.co.il ויעשה לוגין, ואז ה-frame החיצוני ידאג להפנות את הפריים הפנימי לדף המתאים אחרי שהלוגין מתבצע).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות את זה..

לא הצליח לי חח..

אתה יודע אולי איך עושים את זה?

פורסם

מה בדיוק ניסית לעשות?

שים לב שצריך לדאוג לעשות את הredirection רק אחרי הלוגין (אתה יכול לעשות את זה ב-javascript עם טיימר של 10 שניות או משהו).

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה מה שצריך לעשות..אבל אני לא יודע איך עושים את זה...

יש איזה קוד לזה?

פורסם
  • מחבר

מישהו?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים