עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני - 3.5'' vs 2.5''

Featured Replies

פורסם

אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB

1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה)

2 אני רוצה שהוא יהיה אמין

מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 ''

אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל

אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח

(הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח)

בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי סומך יותר אל חיבור כזה

עד כמה החיבור הקטן הוא בעייתי ?

פורסם

עוד לא שמעתי טענות על החיבור הזה. קח את ה-FreeAgent Go (מגיע עם 5 שנות אחריות)..

מגיע גם עם כבל Y למקרה והמחשב (או כל מכשיר אחר) לא נותן מספיק חשמל.

פורסם

1. כונן בלי חשמל חיצוני = רק 2.5

2. אין שום קשר בין צורת החיבור, miniUSB או USB רגיל

פורסם
  • מחבר

נבהיר את השאלות

עד כמה החיבור USB הקטן עמיד מכאנית ולא עושה בעיות ? (למשל מאבד תקשורת אם המחשב כשמזיזים קצת את הכונן או המחשב הנייד)

עד כמה הוא יכול לעמוד בזרם של קרוב ל 0.5 A בלי שהוא יתחמם או יעשה קשת ?

פורסם

החיבורי מיניUSB שלי שורדים שנים בנתיים

אם תתחיל לשחק איתו יותר מדי, כל חיבור יהרס

ה"חימום" קשור לעבודה של הקשיח...

פורסם
  • מחבר

חימום - של מגע ה 5 V בתקע ה USB

לא של כל הכונן הקשיח

פורסם

מה פשר השאלות האלו? שמעת פעם על מישהו שנמס לו חיבור ה-USB מרוב חום?

אתה שואל על קיומן של בעיות שאין עדות לקיומן. :lol:

פורסם
  • מחבר

עמוד 1 בגוגל http://forums.mactalk.com.au/28/57679-understanding-mini-usb-usb-cables.html

דוגמא אחרת חיבור החשמל של מחשבים ניידים שנדפק דיי בקלות (יש שם זרם גבוה יותר אבל גם החיבור גדול יותר בהתאמה אז זה לא נראה לי חמור יותר)

ניסיון שלי - יש לי הרד דיסק חיצוני של סיגייט (A) ונגן MP4 (B) ו 2 כבלים של USB (C D)

A + C בדרך כלל עובד

A + D לא עובד

B + C תמיד עובד

B + D תמיד עובד אם מחברים את הפורט הקטן קצת לא עד הסוף

מכיוון שה MP4 מתנהג יותר טוב מההרד דיסק נראה לי שגם לחיבור בהרד דיסק יכול להיות חלק בזה ולא רק זה ש 2 הכבלים דפוקים (ואני כל הזמן דוחף לעתיד קנייה של כבל חדש)

פורסם

מצטער, לא הבנתי כלום. (הבנתי את המשפטים אבל לא הבנתי את הקשר לנושא)

בסה"כ אתה אומר ש-A+D לא עובד, נו אז? לא כל כבל יעבוד עם כל מכשיר. אם אתה קונה כונן חיצוני אז אתה מקבל כבל ומן הסתם שזה יתאים. ובמידה והמכשיר עצמו לא מספק חשמל, יש לך כבל Y שיתחבר לשני חיבורי USB.

מה אתה רוצה? קח את ה-FreeAgent Go, זה לא שיש לך ברירה.

פורסם
  • מחבר

*טיפה אל המצח כמו באנימה*

הנקודה היא שלדעתי יש מצב שהפורט הקטן יכול לעשות בעיות מכאניות (שחיקה מהירה / מגע דפוק שעושה ניתוקים או מתחמם וכו)

מניסיון שלכם אם כמות גדולה של כוננים יש בעיה מיוחדת אם הפורט הקטן ?

פורסם

:facepalm: אל תערב את האנימה בעסק...

בוא נבהיר כמה דברים

1. אתה רוצה כונן קשיח חיצוני? כן

2. אתה רוצה כונן קשיח חיצוני ללא חיבור חשמל? כן משמע אתה רוצה כונן 2.5

3. אתה רוצה כונן 2.5 חיצוני ללא חיבור חשמל? כן זאת אומרת שתצטרך להסתפק בחיבור היחיד שיש לכל כונני ה2.5...

mini USB!!!!

פורסם

מחזק את יעקב+ :xyxthumbs:

הסיכוי שהחיבור מיני USB יהרס לך בצורה פרופורציונאלית הוא כמו הסיכוי שלי לזכות מחר בלוטו.. :lol:

המצב היחיד שבו אולי אולי החיבור יהרס הוא עם הכבל מיקרו USB שהוא טיפה עבה יותר מהשאר(ודורש מעט כוח בחיבור-ניתוק). יש לי כבל אחד בודד שכזה מבין הרבה מאוד, כך שהסיכוי "שיצא" לך כזה הוא קטן מאוד והוא שייך בכלל לנגן M6 של מייזו, בכל אופן- החיצוני שלי שאגב של סיגייט פועל מצוין עם הכבל המקורי וכמעט עם כל כבל דומה, כך שזה לא צריך להדאיג אותך. אם כן- יש לך 5 שנות אחריות על מוצרי סיגייט. ;)

פורסם

למחבר מיני USB טוב יש כ-5000 מחזורי חיבור/ניתוק לפי מפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים