פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים חברים, שלום!אם מישהו עוזר לי הוא ממש גאון מחשבים ואני מודה לו מאוד.החלפתי כבל, החלפתי כרטיס מה עוד אפשר לעשות?יש לי בעיה שכבר ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואין לי מה עוד לחשובחייב עזרה - אני אודה לכם מאוד.יש לי בבית טלויזה רגילה (לא פלזמה ולא LCD) עם יציאות RCAובמחשב היה לי כרטיס מסךAsus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemoryעם יציאת S-VIDEOעד עכשיו הייתי מעביר כבל בין המחשב לטלויזיה ורואה בטלויזיה את מה שמוצג במחשביום אחד זה לא עבד - ממש סתם ככהלא נגעתי בכלום - ולא עשיתי שום דברהמחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברתחשבתי שהכבל נדפק אז קניתי כבל חדש וזה גם לא עזראז חשבתי שאולי הכרטיס נדפק - אז קניתי כרטיס מסך חדש - אבל זה גם לא עזרהמחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברתהיציאות RCA שבטלויזיה טובותכי אני מחבר אליהן דיוידי וצופה סרטיםאם מישהו עוזר לי אז הוא גאון ואני מודה לו מאודואם זה יעזורהלוח אם שלי הוא:Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775תודה רבה רבה.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר תודה רבה רבה על התגובה שלך ועל הרצון לעזור.כרגע יש לי את הכרטיס Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemoryכלומר קניתי כרטיס חדש עם יציאת S-VIDEO דגם Nvidia GeForce 8400GS 512MB MSIחיברתי אותו, התקנתי אותו ועדיין הוא לא מזהה לי את הטלויזיהאז הוצאתי אותו וחיברתי את הראשון בחזרה - ושוב עדיין לא עובדאני ממש כבר לא יודע מהיכולה להיות הסיבהושוב תודה על העזרה
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים בתוכנה של הדרייבר, לפחות של אנוידיאה, יש אפשרות של set up multiple displays ושם הוא אמור לזהות אם מחובר התקן נוסף ברגע שאתה פיסית מחבר את כבל הsvideo בשני הקצוות.השאלה אם ניסית גם לבדוק חיבור component במקביל?
פורסם 2009 בדצמבר 415 שנים מחבר אחי תודה על התשובהמצטער שלא עניתיפשוט לא הייתי בארץאז מצטערלגבי הדבר הזה שמראה לי אם מחובר עד התקן - אז זהו, שפה הוא כאילו לא מזההאפילו כשאני עומד על הריבוע הכחול שאמור להיות ההתקן השני שלי (הטלויזיה) הוא רושם NOT ACTIVEכאילו שאין שום התקן מחוברולגבי השאלה השניהמה זה כבל קומפוננט - שמעתי את השם אבל אני לא יודע איזה כבל זהתודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.