פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ושכחתי את הדבר שלשמו התכנסנו כאן....[glow=red, 2, 300]שלום גם לך ג'וזף......[/glow]
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים 3 אנשים ממגדל.....מעניין מה יקרה לפורום בשבוע הקרוב..אם כתבות מתחילות להעלם, או ת'רדים נחמקים בדרך מסתורית........או שהתאר נופל??........
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מגדל אחלה מקום שבעולם, ע"י צוק הארבל... כל חופש אני מגיע עם חברים שלי לבית נופש שם ובלילות רוקדים אנדר לאור ירח מלא שמשקיף על הכינרת... וואיי.... :auto: הנסיעה... גם סוף הדרך. רגע... אנחנו מדברים על אותו המגדל? :
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מגדל אחלה מקום שבעולם, ע"י צוק הארבל... כל חופש אני מגיע עם חברים שלי לבית נופש שם ובלילות רוקדים אנדר לאור ירח מלא שמשקיף על הכינרת... וואיי.... :auto: הנסיעה... גם סוף הדרך. רגע... אנחנו מדברים על אותו המגדל? : ממש לא. מדובר על מגדל העמק. ודרך אגב מקום מעולה מיגדל. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מגדל אחלה מקום שבעולם, ע"י צוק הארבל... כל חופש אני מגיע עם חברים שלי לבית נופש שם ובלילות רוקדים אנדר לאור ירח מלא שמשקיף על הכינרת... וואיי.... :auto: הנסיעה... גם סוף הדרך. רגע... אנחנו מדברים על אותו המגדל? : [glow=red, 2, 300]לא[/glow]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.