פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מה המצב אחים מעפנים שלי !!!הכל טוב?זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום!וכמיטב המסורת ערנב!
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים יוסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח של אני!!!!!!!! מה המצב??? איך סאדאם? איך עזרא? איך יצפאן???? חולה עליך סוף סוף אתה כאן!!!!!!!!!! עכשיו נריץ דאחקות ביחד!
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים הוא אורח כבר זמן מה והוא מסתובב איתי ועם נאף המון זמן אז.......וחוץ מזה הוא ביקר באתר
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים יש :jump: (3) NAF לא נחשבת. ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה שהיא מטורפת!!!!!!!!!!!!!! חבל לך על הזמן
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים יש :jump: (3) NAF לא נחשבת. ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה שהיא מטורפת!!!!!!!!!!!!!! חבל לך על הזמן קשה לי להאמין. תוכיח!!!!!!!
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים יש :jump: (3) NAF לא נחשבת. ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה שהיא מטורפת!!!!!!!!!!!!!! חבל לך על הזמן קשה לי להאמין. תוכיח!!!!!!! א. אנשים שפויים לא מציירים חתימות כאלו ב. תגיע לשיעור פיסיקה ג. היא טוענת שאני לא דפוק
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים היא נראת נורמלית למדי.. ;Dאולי תוסיף איזה חתימה שתמצא את היותך גמד?אני חושב שכדאי שתתקין את המאג על הגג הוא בדרך. ותזמין סיוע אווירי. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.