עבור לתוכן

מה כל כך טוב ב HD4890 ? ה GTX275 עוקף אותו...

Featured Replies

פורסם

ההפרש בביצועים בין 4870 ל 4890 הוא באזור ה 10% , המחיר באזור ה 30-40%.

כרגע הם לא משתלמים , מה שהייתי מציע לך זה לקחת 4870 עם קירור טוב

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4601

ובהפרש עוד כשנה לקנות כבר כרטיס עם תמיכה ב DX11 ועוד כל מיני ירקות (בייחוד שאז כבר NV תשיק את דור הכרטיסים הבא שלה והתמונה תהיה יותר ברורה)

בעקרון למסך שלך היה הכי מתאים 5770 אבל כתוצאה מחוסר תחרות הוא נמכר במחיר מופקע ולא משתלם ...

• תגובות 56
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו, לא עדיף כבר HD5770 ? גם DX11 וגם באותו טווח מחירים כמו ה HD4890 וה GTX275

פורסם

ה 5770 מאכזב בביצועים , כאשר הוא מציב את עצמו בין 4870 ל 4850 ...

ועולה באזור ה 900+ ...

פורסם
  • מחבר

תגידו , יש איזשהו הבדל בגרפיקה בין החברות?

הכוונה: כל משחק יפעל בדיוק אותו דבר (מבחינת גרפיקה) גם ב ATI וגם ב NVIDIA? למשל בין PC ל PS ו XBOX יש הבדל... לא קטן.

מה נותן לי DX10.1 ?

פורסם

תוספת ביצועים במשחקים שתומכים

פורסם

משחקי DX11 יתמכו בDX10.1 ולכן בעתיד כרטיסי הHD4XXX יציגו ביצועים עדיפים על GT200

פורסם

אם כבר מדברים, מישהו יכול להסביר לי איך מתבצע הקטע שאפשר לשחק משחק של DX10 על כרטיס של DX9 בוינדוס 7? כאילו, איך עובדת הורדת הפרטים

פורסם

התמיכה והתצוגה לאחור היא מלאה, זה לא כאילו מי שיש לו DX10 בכרטיס אין לו גם תמיכה מלאה ל9

משחקי DX11 יתמכו בDX10.1 ולכן בעתיד כרטיסי הHD4XXX יציגו ביצועים עדיפים על GT200

את זה אני מחזק^ משחקי DX11 תחת כרטיסי DX10.1 יעבדו מעולה

פורסם

אה אז בעיקרון המנוע של המשחק יוכל להציג 3 רמות של תמיכה בלי שנצטרך קובץ של 9 וקובץ של 10 כמו למשל באסאסין קריד?

פורסם
  • מחבר

תגידו יש איכות תמונה יותר טובה ל NVIDIA ? משהו יותר realistic? (למשל תוספות שהם פיתחו בשביל זה)

פורסם

תגידו יש איכות תמונה יותר טובה ל NVIDIA ? משהו יותר realistic? (למשל תוספות שהם פיתחו בשביל זה)

אין שום הבדל בגרפיקה חוץ מבהפעלת פילטרים כמו AA וAF. תמונות להשוואה אתה יכול למצוא בהרבה אתרי חומרה.

וגם עם הפילטרים האלו ההבדל ממש זניח. (בכרטיס אחד הרשת של הגדר תיראה טיפ טיפונת יותר טוב ובשני כבלים של עמודי חשמל או עלים וצמחיה יראו קצת יותר טוב וזה גם תלוי במשחק). בקיצור, אין הבדל!

כמובן שזה נאמר לגבי המשחקים של היום. אם אני לא טועה, ATI תומכים ב TESSELLATION, כך שבעתיד יכול להיות שכרטיסים שלהם יראו גרפיקה יותר ריאליסטית... וכמובן שאני לא בטוח כי פשוט אי אפשר לדעת.

אתה יכול לחפש בגוגל על ההבדלים בין DX 10 ו10.1

פורסם

כרטיסי DX10.1 לא יתמכו ב-tessellation של DX11, למרות שהם תומכים חומרתית ב-Tessellation משלהם (שאף אחד לא ממש משתמש בו)

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=121034

אנוידיה דואגים לדחוף את הטכנולוגיות שלהם (גם כשהן בלעדיות) לשוק באגרסיביות והתמדה \ במעשים.

אני כלקוח רוצה את האפשרות להשתמש בכל מה שמכרו\שיווקו לי... >:( מעצבנת אותי הגישה הזאת של "הכל תלוי במפתחים" ובעזרת השם..

למשל Havok מואץ GPU לא קיבלנו אחרי כל הדיבורים. אני איפשהו מאמין ש-DX11 ו-OpenCL יביאו הרבה נחת ל-AMD/ATI, אחלה טרמפ.

מה שכן, Compute Shaders של DX11 יתמוך בגרסא 4.1 לחומרת dx10.1 \ גרסא 4.0 לחומרת dx10, ששניהן מוגבלות משמעותית

יחסית לגרסא 5.0 (חומרת dx11), אבל אף אחד לא יודע לומר באילו מקרים \ בכמה עדיפים יהיו ביצועים של cs4.1 על cs4.0 ב-2 כרטיסים שונים

אני לא מכיר עוד פיצ'רים ספציפים ב dx11 שאמורים "לנצל" את ההרחבה של dx10.1, אבל לך תדע אולי יש...

פורסם

SyndromE בתור "מומחה" כאן בפורום אתה צריך להיות שקול ונטול העדפה כזאת או אחרת לחברה כזאת או אחרת.

מתגובותיך אני רואה שיש לך העדפה ברורה ומתמשכת לNV מה שלא תמיד תואם את המציאות והדבר גורם לבילבול בקרב משתמשים חדשים.

אולי הגיע הזמן לתת קצת צ'אנס לATI ?

פורסם

והוא יכול להגיד שאתם מתלהבים מATI כאילו הם מחלקים לכם מתנות..

לי זה נראה כאילו אתם רק רואים את הDX11 כאילו זה משהו אגדי ושוללים כל דבר שאנוידיה מציגה, מישהו אפילו אמר שהפיזיקס לא נותן כלום :facepalm:

ועוד איזה הצעות.. 5770?! כאילו פאק בואו תציעו לו 9500 ונגמור את הסיפור.

איך הגעתם לירידה כזו של כרטיסים? יותר מידי ל22'? הוא לא ביקש כרטיס הייאנד מטורף 275 או 4890 בהחלט יתנו את הסחורה וקצת יותר..

ותמיד עדיף קצת יותר מפחות כי למה להתפשר בביצועים ואיכות? במיוחד במחירים של היום...

תפסיקו לסבך כל דבר.

פורסם

5770 ~ 4870

וכן , צריך להתלהב מDX11 מהסיבה הפשוטה שתמיד כשכרטיס מסך הציג DX וSM מתקדמים יותר הוא החזיק יותר זמן

קח לדוגמא את הGEFORCE 6XXX שתמך בDX9C ובSM3 לעומת הRADEON X שתמך בDX9BוSM2B והזיק פחות זמן.

אה, וכן PHYSX לא כל כך עוזר אם יש לך כרטיס אחד ולא כרטיס יעודי שמיועד אך ורק לPHYSX כי הוא גורם לFPS לרדת נמוך מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים