עבור לתוכן

האם המחשב החדש שאני אמור לקבל יסחוב הכל?

Featured Replies

פורסם

האם המחשב החדש שאני אמור לקבל יסחוב הכל?

מקווה שזה המקום..

אני רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים על רזולוציה של 1600 ופילטרים..

האם עם ציוד כזה יעבוד:

core i5

geforce 275 twintech overclockd 896 ddr3

gskill 4gb memory 2000mhz

לוח אם שם gigabyte p55m

האם זה מספיק ואני יכול להרגע?

פורסם

יספיק ל-95% מהמשחקים שקיימים כיום, חוץ מקרייסיס\וורהאד ו-GTA IV (הוא יגמגם רק טיפה, זה לא נורא).

פורסם

:bash:

מה?! לא יספיק לקרייסיס ?! שטויות.

המחשב יחזיק הכול כמו גדול, גם במסכים גדולים ברזולוציות גבוהות עם פילטרים, לא צריכה ליהיות לו בעיה באף משחק.

פורסם

הכרטיס הנ"ל יחזיק את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות במשהו כמו 20 FPS...

אבל זה רק קרייסיס, קרייסיס זה מסחטת מחשבים.

פורסם

חבל שאתה מטעה סתם, זה פשוט לא נכון.

October, אל תיתן לו להלחיץ אותך עם השטויות שלו.

פורסם

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/04/03/radeon-hd-4890-vs-geforce-gtx-275/7

אפשר לראות ש 25 FPS. בוורהאד אפילו פחות. יש עוד מבחנים והנתונים בהם זהים לגמרי.

אז בבקשה תבדוק את העובדות לפני שאתה קורא למה שאני אומר שטויות. \:

הבנאדם רוצה לשמוע את האמת. ולא באתי להלחיץ אותו. קרייסיס צולע זה לא נורא בכלל, זה רק משחק אחד (או שניים).

כל השאר ירוצו מעולה וקרייסיס זה לא שיקול כי בתכלס יש לו אחלה של כרטיס ומחשב.

פורסם

מחשב מצויין, כל דבר יעבוד עליו מעולה.

GTA4 עובד אצלי יפה מאוד גם על LCD 32" על 1920x1080 וזה עוד משחק שהמרתו מפלטפורמת הX-Box והוא לא יודע לנצל חומרה כמו שצריך.

ולמה אתה שואל אחרי שכבר קנית את המחשב? :nixweiss: כל הקטע בהתייעץ בקשר למפרט זה לכבות שריפות בזמן ולהתאים את החלקים לצרכים שלך...

בכלל מקרה, אל חשש, אחלה מחשב.

פורסם

אתה תהנה מאוד מכזה מחשב חזק, קריסיס למניהים הם מישחקים עם מנועים יוצאיי דופן ולא יציבים כל כך , אפילו עם 3 כרטיסיי בSLI , יש לפעמים פריזים(קירטועים ) הם לא משחקים לאינדיקציה ביכלל, לי יש מחשב חזק ואני ממש לא אוהב לשחק בקריסיס רק ביגלל כל הקירטועים האלו, אבל כך לדוגמא את CALL OF DUTY החדש , גרפיקה מהממת והמישחק רץ חלק , כך שאם מחשב כזה בטוח תוכל להנות .

רוני

פורסם

פילטרים בקרייסיס זה פשוט מיותר, ברזולוציות גבוהות עוד יותר, בנוסף הם עשו שם את הבדיקה על DX10, שאאל"ט מוריד מהביצועים, ומה שאני בטוח בו, שאפשר להשיג אותה תמונה גם ב DX9.

פורסם

פתאום פילטרים בקרייסיס זה מיותר?

:bash:

מה?! לא יספיק לקרייסיס ?! שטויות.

המחשב יחזיק הכול כמו גדול, גם במסכים גדולים ברזולוציות גבוהות עם פילטרים, לא צריכה ליהיות לו בעיה באף משחק.

אז כן, בלי פילטרים זה ירוץ מעולה. אבל אני אישית לא חושב שזה מיותר...

פורסם

שלום לך חבר, כדאי שתקרא את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=429281.0

דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק.

אם יש לך שאלה לגבי משחק ספציפי- תשאל אותה בדיון של המשחק.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים