פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים הבלאק בבאג מתחיל ביום שישי בבוקר...עד יום שני בערב...שוב עדין לא קיבלנו מידע...אבל יהיה 1+1 על כל מוצרי LOGITECH וכנראה גם MS .יהיו משחקים גם (לא כולם, קונים אחד השני 50%)כנראה גם אוזניות (לא סגור עדין, 1+1)ניידים ללא מע"מ (כנראה DELL , עדין לא סגור המותג)שוב עדין לא אמרו לנו כלום ממש כלום...רק רמזים (שקופים במיוחד)וכן המערכות הולכות לקרוס 99.9 אחוז...אז אשראי יהיה בעייתי.בטח גם מבצע על ה WII , על נגנים ...תיקים לניידים (1+1 כנראה)דיסקים קשיחים , קשה לי מאוד להאמין שיהיה משהו ....אולי הנחה "ללא מע"מ"וגם זה לא בטוח, כי הרווחיות מאוד נמוכה שם.בקרוב מאוד יצאו פרסום רחב הקף עם כל המצבעים...שומרים את זה לסוף שבוע , הפרסום יתחיל כנראה ביום חמישי
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים ושוב - מניסיון העבר - בנושא של מסכים יהיו אולי מסך או שניים שיוצעו במחיר מבצע(כדוגמת הviewsonic משנה שעברה). בשום אופן לא 1+1. מתח הרווחים על המוצרים הללו פשוט לא מאפשר זאת.
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים ושוב - מניסיון העבר - בנושא של מסכים יהיו אולי מסך או שניים שיוצעו במחיר מבצע(כדוגמת הviewsonic משנה שעברה). בשום אופן לא 1+1. מתח הרווחים על המוצרים הללו פשוט לא מאפשר זאת.כמו שהבחור אמר...כנראה יכניסו איזה מסך או 2 במבצע ...ובקשר לפרסום המאוחר זה כדי שלא ידעו המתחרים מה שאנחנו מציעים.ותאמין לי מספיק אנשים ידעו על המבצע.זה ירוץ בטלויזיה, זאפ, YNET , והנה גם אתם כבר יודעים על זה...
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים אני אקנה נגן חדש אם יהיה מבצע על אחד.Office_Depot - חחח אתה מרגל על באג כל הכבוד !
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים על מוצרים של 1+1 זה יהיה על המחיר הרגיל או שדקה לפני המבצע המחירים קופצים ?
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים אני צריך HD חיצוני, איזור גבעתיים/יהוד/קריית אונו יש מישהו? כן! גם אני צריך איזה HD חיצוני נחמד כזה גר בגבעתיים.
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים במידה ויהיה 1+1 על אוזניות IN EAR, מערכת סראונד פשוטה (קיים כזה דבר בבאג?), HD חיצוני - אני אשמח להצטרף למישהו.
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים רק אני אהבל? שכחתי ש-Black Friday ממשמש ובא ורק אתמול רכשתי דיסק 1.5T חיצוני של VERBATIM באופיס דיפו ב-500 ש"ח.הייתי מחכה קצת ומקבל אותו ב-300... מעצבן.על הכוונת:* דיסק 2.5 אינטש חיצוני של 320G במחיר טוב.* מסך FHD טוב, 22-24 אינטש (גם TN בא בחשבון)* מסגרת תמונות דיגיטלית 7-10 אינטש (לסבא וסבתא)* נטבוק הכי פשוט שיש - כנראה ACER ONE, תלוי במבצע.* אולי כרטיס SD גדול למצלמה.
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים רק אני אהבל? שכחתי ש-Black Friday ממשמש ובא ורק אתמול רכשתי דיסק 1.5T חיצוני של VERBATIM באופיס דיפו ב-500 ש"ח.הייתי מחכה קצת ומקבל אותו ב-300... מעצבן.על הכוונת:* דיסק 2.5 אינטש חיצוני של 320G במחיר טוב.* מסך FHD טוב, 22-24 אינטש (גם TN בא בחשבון)* מסגרת תמונות דיגיטלית 7-10 אינטש (לסבא וסבתא)* נטבוק הכי פשוט שיש - כנראה ACER ONE, תלוי במבצע.* אולי כרטיס SD גדול למצלמה.אתה יכול להחזיר אותו ולקבל את הכסף חזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.