עבור לתוכן

Black Friday 2009 כל המבצעים לכאן!

Featured Replies

פורסם

מעקב.

• תגובות 218
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק מבצע הדיסקים שלהם שווה משו וזהו

איזה מבצע?

פורסם

איזה מבצע?

יש להם תמיד מבצע 1+1 או השני ב50 אחוז הנחה.

פורסם

מזה הקטע הדבילי הזה שאתם כבר מתכננים לעצמכם עוד לפני שפירסמו מבצעים?

תפסיקו לזהם את האשכול, הוא נועד כד לפרסם מבצעים, כשיהיו תפתחו אשכול חדש ובו תרכזו את הבקשות שלכם.

פורסם

אין שום בעיה שיתחלקו לזוגות או קבוצות של קונים, אחרי הכל שנה שעברה המון אנשים נתקעו בגלל שלא היה להם עם מי לקנות ולבסוף נגמר המלאי בחנות.

אז אין שום סיבה שלא יתכוננו מראש, יהיה יהיה, לא יהיה לא יהיה.

פורסם

יש להם תמיד מבצע 1+1 או השני ב50 אחוז הנחה.

איך אני יכול לדעת איזה מבצע קיים כרגע? ועל איזה דיסקים?

באתר המסורבל שלהם אני לא מתמצא.

פורסם

איך אני יכול לדעת איזה מבצע קיים כרגע? ועל איזה דיסקים?

באתר המסורבל שלהם אני לא מתמצא.

יש על הדיסקים של וברטיים(אני מקווה שכתבתי נכון), אתה יכול להתקשר ולישאול עם יש להם מבצע.

פורסם

המבצע בשנה שעברה הכניס לרשת רווחים נאים וללא ספק יהיה גם השנה. מידע מדוייק אין לאף אחד מחוץ למעגל המנהלים הבכירים. באג מפרסמים את הפרטים בדקה ה-90 כדי לא לאפשר למתחרים להתכונן. (בפועל זה לא יקרה. אופיס דיפו לא יתפסו לא מוכנים כמו שנה שעברה) אפילו אנחנו העובדים שמענו על המבצע מספר שעות לפני כולם. נשארו עד חצות כדי להכין את הסניף. בגדול אני מאמין שהמבצע יהיה על מוצרים של Logitech + Microsoft , משחקים, מחשבים ניידים מסויימים (ללא מע"מ למשל), כוננים קשיחים. כל הדברים שלא זזים יותר מידי במשך השנה מעיפים במבצע כמו לחמניות טריות.

פורסם

כל זה יהיה שבוע הבא?

נראה שיש למה לחכות..!!

פורסם

שמעתי שגם היום המחירות של ה PS3 בארץ לא מדהימות, אם מתחשבים בזה שהמחיר ב UK הוא 1500-1600 שקל (וגם בדרך כלל מגיעים עם זה משחקים/סרטים) אין סיבה שלא יוכלו לכבוד היום המיוחד הזה לעשות מבצע 1 והשני ב 50% (לפי המחיר כרגע זה יצא כ 1600 לאחד, מחיר כמו בחו"ל ביום רגיל, ביום שישי השחור יש מבצעים על הקונסולות ואז המחירים אפילו יותר זולים).

גם אם לא מוכרים את הקונסולה ברווח ענק, אחרי זה כל מי שקנה קונסולה צריך לקנות משחקים, גם מכניס כסף ;)

פורסם

יש לכם מושג אם יש מבצע על נגנים? אני הולך לקנות נגן שמה...אולי גם קונסולה אם יתחשק לי :D

פורסם

כרגע אף אחד לא יודע מה יהיה ואם יהיה.

אנשים, חבל להספים את השרשור הזה אם אתם לא מחפשים מישהו לרכוש איתו או מודיעים על מבצע כלשהו.

פורסם

אני מחפש לקנות מערכת רמקולים 5.1 עם נטייה לX530 למרות שאין לי בעיה ללכת על דגם אחר של Logitech או חברה אחרת, אני מחולון.

פורסם

היו הנחות על נגנים בשנה שעברה ?

ואם כן, מישהו זוכר על אילו ?

פורסם

בתור עובד באג לא אמרו לנו עדין כלום תמיד שומרים את זה בסוד עד לרגע האחרון.

:P

אני חושב שאנחנו קונים יותר ציוד מאשר הלקוחות קונים :lol:

בגלל זה ברגע שאתם באים לקנות הכל חסר :lol:

עובד באג? WELL... אירוני משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים