עבור לתוכן

Black Friday 2009 כל המבצעים לכאן!

Featured Replies

פורסם

מעקב

• תגובות 218
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב כמובן

פורסם

כבר עברה שנה? מדהים.. אני מרגיש כאילו רק לפני שבועיים קניתי 2 זוגות של אוזניות AKG חדשות.

** מה הקו **

פורסם

וואחד מעקב, אני מחכה לזה כבר 11 חודש. (SHURE SE401 ב200 ש"ח)

פורסם

בהחלט יהיה מעניין לראות איזה מבצעים יהיו השנה...

פורסם

שנה שעברה החלטתי שאני רוצה לקנות את האלטק לנסינג VS2421 אבל לא מצאתי אותו באופיס דיפו ליד הבית. ביום ראשון נסעתי לבאר שבע והחלטתי לבדוק בקניון שם אם יש אותו. מצאתי דגם אבל המבצע היה על 1+1. במקרה מצאתי שם מישהו שגם חיפש רמקולים ויצאנו כל אחד עם סט ב200 ש"ח

פורסם

מעקב.

יהיה גם מבצעים על אמצעי איכסון כמו כוננים קשיחים וכאלה?

או רק על דברים קטנים כמו DOKים רמקולים ואוזניות למיניהם?

אני צריך כונן קשיח הרבה זמן זה הזדמנות לקנות אחד :P

פורסם

אתם צוחקים? זה היה לפני שנה?

*מעקב*

פורסם

מעקב

פורסם

מצויין. מצויין מצויין!

עריכה: כלקח מן השנה שעברה אני ממליץ לאנשים לבוא עם מזומן ולא עם אשראי! :) בבלאק פריידי הקודם המערכת מחשבים של באג נפלה והם עשו את החיובי אשראי באופן ידני וזה לקח הרבה יותר מדי זמן - אז בשבילכם ובשביל אחרים - מזומן זו הדרך :)

כמובן שכדאי גם לבוא מראש עם חברים בשביל באמת להנות ממבצעי 1+1 למינהם ובמקרה שלא מוצאים חבר'ה לבוא איתם - לא לדאוג! פשוט לבוא לסניפים ולחכות. רוב הסיכויים שיבוא מישהו שגם רוצה מוצר באותו מחיר/מחיר דומה ותוכלו להנות ביחד איתו מהמבצע :)

שנה שעברה רציתי לקנות סט אלחוטי של לוג'יטק ואיזה לקוח גם רצה את אותו סט - אז קנינו ביחד ובמקום 350 עלה לי 175 ;)

אם המבצע חל על משחקים זה מעולה... אני מת לCOD החדש אבל הוא יקר בצורה מטורפת.

פורסם

כבר עברה שנה? איך הזמן טס

(מעקב)

פורסם

באג מוכרים מאווררים למארז/פאדים לעכבר? כמו QCK או משהו טוב אחר ויש על זה מבצע גם בכלל?

פורסם

מעקב.

אולי השנה נצא עם איזה סטרימר חתיך.

פורסם

מעקב

פורסם

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים