פורסם 2009 בנובמבר 2515 שנים לעובד באג שאלה:באתר באג תחת הקטגוריה "אביזרים לניידים" שכאמור במבצע, יש תת קטגוריה "דיסקים חיצוניים".כלומר מדובר בדיסקים קשיחים. האם זה אומר שגם עליהם יש 1+1?גם סטים של מקלדת ועכבר במבצע כן?
פורסם 2009 בנובמבר 2515 שנים הדיסקים הקשיחים שיש אליהם מבצע הם של IOMEGA, ואליהם אין 1+1 אלא בערך 100ש"ח+- הנחה תלוי בדגם.על כל מוצרי LOGITECH ומיקרוסופט יש 1+1 וזה כולל גם את כל הסטים של עכבר+מקלדות.
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים ה-1+1 הוא על כל המוצרים של LOGITECH ומיקרוסופט ורק על המוצרים שלהם.ודרך אגב בניגוד לשנה שעברה אין בעייה לקחת מוצר מלוג'יטק ומוצר ממיקרוסופט, לא חייב שהמוצרים יהיו מאותה החברה.אם כך, ה G25 במבצע גם, נכון? למרות המחיר?
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים שאלה נוספת:האם המחיר של הלוג'יטק אילומינייטד הוא אכן כפי שמצוין באתר: 700!! ש"ח?
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים ובכל מקרה יש 50% הנחה על מוצר שני של סאנדיסק...הדיסק של הטרה בייט קורץ לי D:
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים אז... מישהו מרחובות רוצה עכבר חדש?ושאלה: MW2 נכלל ב1+1? ומישהו מרחובות רוצה MW2?יש לי זמן פנוי ביום שישי לשם שינוי, אז אם אני מתאגד עם מישהו מבחינתי אני אלך לקנות. (כנראה שבכל מקרה אני אלך לשם)
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים ה-1+1 הוא על כל המוצרים של LOGITECH ומיקרוסופט ורק על המוצרים שלהם. ודרך אגב בניגוד לשנה שעברה אין בעייה לקחת מוצר מלוג'יטק ומוצר ממיקרוסופט, לא חייב שהמוצרים יהיו מאותה החברה. זה היה ככה גם שנה שעברה, מנסיון של קניה במעל 2000 שח זה בדיוק אותו המבצע שהיה שנה שעברה, אבל בדיוק.
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים אז... מישהו מרחובות רוצה עכבר חדש?ושאלה: MW2 נכלל ב1+1? ומישהו מרחובות רוצה MW2?יש לי זמן פנוי ביום שישי לשם שינוי, אז אם אני מתאגד עם מישהו מבחינתי אני אלך לקנות. (כנראה שבכל מקרה אני אלך לשם)שלחתי לך הודעה בפרטילא מרחובות אומנם אבל קרובמישהו מעוניין להצטרף לקנייה של סט אוזניות ומיקרופון
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים זה היה ככה גם שנה שעברה, מנסיון של קניה במעל 2000 שח זה בדיוק אותו המבצע שהיה שנה שעברה, אבל בדיוק. עם כמה הבדלים קטנים.. לדוגמא - אתה חייב כרטיס ויזה של לאומי כדי להנות מההנחות על ניידים
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים המבצע טוב פי כמה וכמה בהשוואה לשנה שעברה. כל המחשבים הניידים בלי מע"מ למעט אפל (שנה שעברה רק דל בלי מע"מ), כמעט כל החנות 1+1 (עכברים, מקלדות, דיסקים, אביזרים), משחקים 1+1, הנחה משמעותית על מוצרים שונים. iriver spinn במחיר רצפה, Mvix במחיר עלות (חרא של מכשיר, אבל עדיין). אנחנו נעבוד כמו שדים שישי-שבת. נעביר מוצרים כמו קופאיות בסופר.
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים המבצע טוב פי כמה וכמה בהשוואה לשנה שעברה. כל המחשבים הניידים בלי מע"מ למעט אפל (שנה שעברה רק דל בלי מע"מ), כמעט כל החנות 1+1 (עכברים, מקלדות, דיסקים, אביזרים), משחקים 1+1, הנחה משמעותית על מוצרים שונים. iriver spinn במחיר רצפה, Mvix במחיר עלות (חרא של מכשיר, אבל עדיין). אנחנו נעבוד כמו שדים שישי-שבת. נעביר מוצרים כמו קופאיות בסופר. לא נכון אני קניתי טושיבה בלי מע"מ לא ממש רואה הבדלים משנה שעברה..... עד עכשיו מצטער שבשנה שעברה לא קניתי לי עותקים של WARCRAFT 3 וחבילת ההרחבה ב 1+1 כדי לשחק בבטלנט.... אולי עוד יש השנה :
פורסם 2009 בנובמבר 2615 שנים לא שמתי לב , מה קורא עם המסכים , עד אתמול היה באופיס דיפו הנחת מע"מ כמעט על כל המסכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.