עבור לתוכן

אין גישה לאינטרנט ב- WINDOWS 7

Featured Replies

פורסם

התקנתי ראוטר למחשב הנייח בבית. הנייד שלי טושיבה L505 S5959 עם מערכת WINDOW7 מזהה את הרשת אך לא נותן גישה לאינטרנט. ניסיתי למחוק את כל הרשתות הישנות (בארה"ב הוא זיהה רשתות והייתה גישה לאינטרנט) אך זה לא עזר.

רעיונות בקשה?

פורסם

אתה צריך להגדיר את הנתב שיתחבר לאינטרנט

אם המחשב מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט אז מן הסתם שלא תהיה לך גישה לשום מקום.

אם תספק פרטים על דגם הנתב וסוג תשתית האינטרנט שלך בבית - נוכל לסייע לך בחיבור הנתב לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

הנתב שלי הוא מדגם BR6204Wg ותשתית האינטרנט זה כבלים של הוט והספק היא האוניברסיטה העברית. לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך ההוראות המצורפות אלא רק בתור dynamic ip (לא יודע אם זה קשור) בכול מקרה במחשב הנייח שמחובר לנתב בחיבור חוטי יש גישה לאינטרנט.

האם יכול להיות שדגם זה של נתב לא תומך ב windows 7 ?

פורסם

אם המחשב הנייח מחובר קווית וגולש אז טעיתי - הנתב מוגדר נכון ומחובר לספקית האינטרנט שלך.

אם כך הבעיה עדיין בנייד איפשהו

אתה מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלך ומקבל כתובת IP תקינה ממנו, אבל לא מצליח לגלוש?

תוודא שלא מוגדר על הכרטיס האלחוטי איזשהו IP סטטי מרשת שונה בטעות.

פורסם

תתחיל בזה שתחבר את הנייד עם כבל ותראה אם הוא גולש. אם כן, אז מן הסתם הבעיה בחיבור האלחוטי.

אם לא, אז זה איזשהי בעיה אחרת במחשב, בדפדפן, באיזה AV או FW שמפריע, או אפילו וירוס.

בכל מקרה, אין דבר כזה שהנתב לא תומך בWIN7.. הנתב לא יודע בכלל איזה מערכת הפעלה מותקנת על המחשב.

פורסם

גם אני סובל מאותה בעיה.

אני כבר יומיים חורש את אינט' (שמתי אתמול בבוקר את הWIN7) על הנייד שלי, ומאז אני לא יכול להיכנס לאינטרנט דרך רשת WIRELESS. אני כן מצליח להיכנס לאינט' בצורה קווית. ההתחברות לנתב ללא בעיות, אני אפילו יכול להיכנס להגדרות שלו, ב-STATUS שלו מופיע INTERNET ACCESS אבל כאשר מנסה לפתוח דף אינט' לא קורה כלום. לפני זה כמובן התחברתי ללא שום בעיה לאניטרנט דרך הנתב.

ישנם המון כתבות בפורומים עולמיים שונים על בעיה זו. כנראה אכן ישנה בעיה מסויימת עם הWIN7 .

יש לי נייד של LENOVO T400 שרץ על וויסטה. מה שמוזר שלחבר שלי יש נייד LENOVO X200, החומרה היא שונה אבל התוכנה דומה (מערכת הפעלה, דריברים, THINKVINTAGE וכו') והוא עבר "מעבר" חלק לחלוטין ואני עם אותו דיסק התקנה נפלתי על הבעייה זו. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים