עבור לתוכן

מחפש סיכומים טובים בחדו"א

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כואב לכם? אני רוצה לראות כמה דוגמאות פתורות.

פורסם

אבל אנחנו מנסים להסביר לך שאין פה משו מורכב מידי. יואב (שניצל) אומר (ויכול להיות שהוא צודק, אני עם חדוא 1 סיימתי מזמן, לא זוכר את הקטנות האלה יותר מידי) שאפילו אין פה גזירה לפי הגדרה. אם אתה אומר שהטכניקה של הגזירה היא לא בעיה, אז מה כן הבעיה?

פורסם

אמ.. אתה צריך סיכום יחסית רציני. (להבין מה זה גבול תחילה).

כדאי שתשיג ספר בנושא או שמישהו ישב איתך. תבדוק איפה שאתה לומד עם איזה ספר מומלץ לעבוד

מדובר פה על הסבר תאורתי יחסית רציני, שלהסביר בפורום קצת בעיה.

בקשר לתרגילים: הוא לא מבין מה התחום קשור, ואיפה צריך או לא צריך לפי הגדרה. כי הוא לא יודע מה המשמעות של ההגדרה ומה המשמעות של הגדרה של גבול.

בתרגילים הספציפיים הללו מספיק שתגזור לפי בצפר, והטווח מראה לך שהפונקציה "יפה" (רציפה גזירה וכד'), ואין נקודות אי רציפות ולכן אפשר לגזור רגיל. (חוץ מהערך המוחלט). אבל כדי להבין שבאמת זאת סתם גזירה צריך לחזור לתאוריה של הגדרת הגבול הנגזרת והרציפות, ולכן תשיג ספר או משהו.

אני זוכר שהיה פעם את "סיכום הדרקון" אבל אני לא מוצא אותו כרגע, וגם הוא ברמה קצת יותר גבוהה ממה שאתה צריך כנראה, ולא מוצא שום סיכום אחר שיתאים

פורסם

למדנו גבולות. הבעיה שאני לא כל כך מבין את החומר. אני פשוט חייב כמה תרגילים פתורים לדוגמא, אבל אני לא מצליח למצוא אותם בשום מקום.

אני פשוט גוזר וזהו? מה אני עושה עם הטווח? איך עובדים איתו? לאן מציבים?

אפשר דוגמא של תרגילים ז', ח, טו, טז?

תגיד ,שאתה אומר גבולות ,הכוונה שלך זה לאסימפטוטות ? (או איך שלא רושמים )

פורסם

לא, גבולות. אסימפטוטה זה סוג ספציפי של גבול.

פורסם

אהה ,הוא מדבר על הגבולות האלו שרשומים לו בחלק מהתרגילים לפניי ,נגיד בין 1 ל -1 או משהו כזה ?

פורסם

סיכום הגבול הכי שימושי

12445_330231045640_837895640_9397415_7427269_n.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים